Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις σχετικά με την έναρξη της Μπουντεσλίγκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις σχετικά με την έναρξη της Μπουντεσλίγκα



Οι διαβουλεύσεις σχετικά με την έναρξη της Μπουντεσλίγκα, δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, ωστόσο έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου.
Η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση εκπροσώπων από τις 20 ομάδες των Ανδρών, που μετέχουν στην πρώτη κατηγορία χάντμπολ της Γερμανίας, έλαβε χώρα την προηγούμενη Πέμπτη (13/08). Σε αυτήν αναδύθηκαν πολλά ερωτήματα, τα περισσότερα από τα οποία απαντήθηκαν στο χθεσινό (19/08), δεύτερο εξ αποστάσεως ραντεβού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αθλητικός Διευθυντής της Μίντεν (σ.σ. υπήρξε και αθλητής της στο διάστημα 1996-2003), Φρανκ Βον Μπεχρέν (φωτ.), σε συνέντευξή του στο Sportschau.
Παρ' όλα αυτά, δεν έχει διευκρινιστεί, προς το παρόν, κάτω από ποιές συνθήκες θα εκκινήσει η σεζόν, η πρεμιέρα της οποίας έχει προγραμματιστεί για την 1η Οκτωβρίου. Σύμφωνα, και πάλι, με τον Βον Μπεχρέν, το πιο σημαντικό είναι να γίνονται τεστ για τον κορονοϊό στα μέλη των ομάδων, που μετέχουν στο Πρωτάθλημα, ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος διασποράς του, καθώς και να τηρούνται, παράλληλα, τα μέτρα για την απαιτούμενη απόσταση και για την χρήση μάσκας.
Ο πρώην διεθνής, με τα χρώματα της Γερμανίας, παίκτης χάντμπολ, Βον Μπεχρέν, επεσήμανε, επιπλέον: «Ζούμε από το γεγονός πως αγωνιζόμαστε. Είναι προτιμότερο να ξεκινήσουμε χωρίς φιλάθλους, παρά να μην έχουμε καθόλου φιλάθλους στα γήπεδα, σε όλη την διάρκεια της σεζόν».

Πηγή: sportschau.de (δείτε εδώ

No comments