Ξεκινά, σήμερα (20/08), η προετοιμασία των γυναικών του ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκινά, σήμερα (20/08), η προετοιμασία των γυναικών του ΠΑΟΚ




Σήμερα (20/08), στις 19:00, ξεκινά η προετοιμασία, ενόψει της νέας σεζόν, της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ. Παρούσες θα είναι όλες οι αθλήτριες του Δικεφάλου του Βορρά, εκτός από την νεοαποκτηθείσα 29χρονη Σέρβα τερματοφύλακα, Μαρίγια Όλιατς, η οποία πρόκειται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη μέσα στις προσεχείς ημέρες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Την πρώτη του συνάντηση ενόψει της νέας χρόνιας θα πραγματοποιήσει το τμήμα χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας.

Οι αθλήτριες του Δικεφάλου και το τεχνικό τιμ θα παραβρεθούν την Πέμπτη 20 Αυγούστου και ώρα 19:00 στο PAOK Sports Arena, εκεί όπου θα τους υποδεχτεί ο έφορος του τμήματος, κ. Δημήτρης Χασεκίδης.

Στο δεύτερο «σπίτι» του Συλλόγου μας, οι παίκτριες του τμήματος χάντμπολ γυναικών θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους καλύτερα, να συνομιλήσουν με το τεχνικό τιμ, αλλά και να ακούσουν τους στόχους που έχει θέσει η Διοίκηση από τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη.

Φυσικά, ο μεγάλος στόχος του τμήματος είναι η κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων και μια αξιοπρεπής πορεία στο νεοσύστατο EHF Cup.

Το παρών στην συνάντηση θα δώσουν όλες οι ξένες παίκτριες του ΠΑΟΚ, πλην της τερματοφύλακα από την Σερβία, Marija Oljaca, η οποία αναμένεται στην Θεσσαλονίκη τις προσεχείς ημέρες.

Καλή χρονιά στα κορίτσια μας!».

No comments