Έχασε το «γερμανικό όνειρο» ελέω γραφειοκρατίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έχασε το «γερμανικό όνειρο» ελέω γραφειοκρατίας



Ευκαιρία ζωής έχασε η αθλήτρια χάντμπολ από την Ζιμπάμπουε, Μελίσα Μάκουε, αφού, εξαιτίας των αργών διαδικασιών και της γραφειοκρατίας στην αφρικανική ήπειρο, δεν πρόκειται να ταξιδέψει στη Γερμανία για να καλλιεργήσει περαιτέρω το ταλέντο της.

Έχοντας ήδη δοκιμαστεί και εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της Άινσταντ, η 22χρονη διεθνής και πρώην αρχηγός της ομάδας Κ20 της πατρίδας της κλήθηκε να επιστρέψει στη Γερμανία για παραμονή. Μόνο που… έχασε το διαβατήριό της στη Νότιο Αφρική, όπου αγωνίζεται την τελευταία τριετία για λογαριασμό της Μολετσάνε. Πήρε πάνω από ένα χρόνο στις τοπικές αρχές να της εκδώσουν καινούριο και όταν αυτό συνέβη, οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας είχαν χάσει την υπομονή τους και την ενημέρωσαν ότι δεν θα προχωρήσουν μαζί της.

«Με πονάει πολύ το γεγονός ότι έχασα αυτή την ευκαιρία. Για κάθε αθλητή του χάντμπολ, η Γερμανία είναι η χώρα που θέλει να βρεθεί. Έχασα το διαβατήριό μου και μού πήρε πολύ καιρό να το αντικαταστήσω», επισημαίνει η νεαρή, η οποία, πάντως, βρήκε συμβόλαιο στο Κόσοβο, προτού διακόψει κάθε δραστηριότητα η εξάπλωση του Covid-19. «Προσεύχομαι να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να συνεχίσουμε να παίζουμε χάντμπολ», υπογραμμίζει.

No comments