Τούτσης: «Είμαι εδώ και θα κάνω το καλύτερο δυνατό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τούτσης: «Είμαι εδώ και θα κάνω το καλύτερο δυνατό»



Ο Φίλιππος Βέροιας άρχισε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν στο ΕΑΚ Μακροχωρίου, επιδιώκοντας, φυσικά, καλύτερη πορεία της περσινής. Οι κινήσεις που έκανε το καλοκαίρι, μαρτυρούν ότι θα την έχει…

Ο προπονητής του ιστορικού σωματείου, Κώστας Τούτσης, δήλωσε –στο verianet.gr– αισιόδοξος για τη νέα πρόκληση: «Αρχίσαμε την προετοιμασία μας για τη νέα σεζόν με 18 αθλητές και κάποιες δικαιολογημένες απουσίες. Επειδή τα γήπεδα στη Βέροια είναι κλειστά, αυτή την εβδομάδα θα κάνουμε τις προπονήσεις μας στη Νάουσα. Σιγά-σιγά, θα προσπαθήσουμε να στήσουμε την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι εδώ και θα κάνω το καλύτερο δυνατό σε οποιεσδήποτε συνθήκες, θα το έκανα ακόμη κι αν χρειαζόταν να δουλέψω με παιδιά πιο νέα. Ο σύλλογος, ωστόσο, έκανε μία σοβαρή προσπάθεια το προηγούμενο διάστημα και ήρθαν και πιο έμπειρα παιδιά στην ομάδα».

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ενσωματωθεί και ο Ουκρανός γκολκίπερ, Μπόρις Κριούτσκοφ, για τον οποίο ο κ. Τούτσης θεωρεί ότι, «θα μας βοηθήσει αρκετά». Όσον αφορά τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους στη σεζόν, ο τεχνικός ηγέτης του Φιλίππου τόνισε: «Βασικός στόχος στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας είναι η ατομική βελτίωση και ακολούθως θα προσπαθήσουμε να εξελίξουμε τη δουλειά μας. Πιστεύω ότι θα δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και οι ομάδες που θα έχουν σταθερότητα στον τρόπο λειτουργίας τους, θα πετύχουν. Αν εμείς το καταφέρουμε, πιστεύω πως στην α’ φάση θα πρωταγωνιστήσουμε». 

No comments