Αξιέπαινοι στον Κερκυραϊκό για την δράση ανακύκλωσης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αξιέπαινοι στον Κερκυραϊκό για την δράση ανακύκλωσης



Ξέρουν τι κάνουν στον Κερκυραϊκό, προσφέροντας, όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο, αλλά και σε κοινωνικό. Η δράση του συλλόγου στο θέμα της ανακύκλωσης, είναι πραγματικά αξιέπαινη και καλό θα ήταν να βρει μιμητές.

«Παραδώσαμε τα τελευταία 12.000 πλαστικά μπουκάλια, δυο μεγάλους σάκους με καπάκια και περίπου 3.000 άλλες πλαστικές συσκευασίες, από την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών μας να συλλέγουν ανακυκλώσιμα ακόμη και στην περίοδο του εγκλεισμού», επισήμανε η έφορος του τμήματος, Άντζελα Κατέχη, για την τελευταία παράδοση ανακυκλώσιμων της σεζόν προς ιδιώτη, συμπληρώνοντας: «Προσπαθήσαμε με αυτήν την πρωτοβουλία μας να γνωρίσουν οι αθλητές μας και οι οικογένειές τους την αξία της ανακύκλωσης και κατ’ επέκταση να δείξουν έμπρακτα την αγάπη για το περιβάλλον. Ο απολογισμός είναι θετικότατος και επιβεβαιώνεται πως ο ιστορικός Κερκυραϊκός ΓΣ με την εξωστρέφεια που τον διακρίνει, στέλνει οικολογικά μηνύματα για τη διαχείριση και επεξεργασία των σκουπιδιών, την εξοικονόμηση ενέργειας, την προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας μας».

Από πλευράς του, ο Αλέκος Κούρκουλος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Κερκυραϊκού, υπογράμμισε: «Η προσπάθεια θα συνεχιστεί, παρά τα όσα προβλήματα στην λειτουργία των αθλητικών μας τμημάτων προκύψουν από την απομάκρυνση μας από τις εγκαταστάσεις της πρώην ΒΕΛΚΑ. Ο Κερκυραϊκός θα συνεχίζει στην πράξη να συνδέει τις αθλητικές δραστηριότητες με ανθρώπινες αξίες, όπως της αλληλεγγύης, της συνεργασίας και ομαδικότητας, της αγάπης για το περιβάλλον. Αξίες που στοιχειοθετούν την έννοια πολιτισμός σε όλο της το εύρος. Σύμμαχοι μας οι γονείς και κηδεμόνες. Έχουμε χρέος στις επόμενες γενιές».

 

No comments