Βολφ: «Το ποδόσφαιρο είναι αργό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βολφ: «Το ποδόσφαιρο είναι αργό»



Ξεμένοντας από χορηγούς λόγω της ασφυκτικής οικονομικής κατάστασης που δημιούργησε η εξάπλωση της πανδημίας, η Κιέλτσε αναγκάστηκε σε μειώσεις μισθών. Οι ήδη καλοπληρωμένοι παίκτες της δεν γκρίνιαξαν, αφού, όπως λέει και ο αρχηγός της, Αντρέας Βολφ, «το χάντμπολ δεν είναι απλά η δουλειά μας, αλλά κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα των πρωταθλητών Πολωνίας και πρωταθλητών Ευρώπης του 2012, ο Γερμανός γκολκίπερ τόνισε: «Είναι δύσκολο όταν χάνεις χρήματα στη δουλειά, αλλά όλοι μας θέλαμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το κλαμπ. Εξάλλου, τι θα μπορούσαμε να κάνουμε; Θα σταματούσαμε να παίζουμε; Φυσικά και ανησυχούμε για το μέλλον, έχουμε οικογένειες να θρέψουμε. Ωστόσο, το χάντμπολ δεν είναι απλά η δουλειά μας, αλλά κάτι πολύ μεγαλύτερο. Δουλεύουμε για τον εαυτό μας, για τους συμπαίκτες μας, για το σωματείο. Τα χρήματα είναι ένα θέμα, αλλά όχι το σημαντικότερο στη ζωή».

Αναφερόμενος στην απόφαση της EHF για «υιοθέτηση του ποδοσφαιρικού προγράμματος» και ορισμό των αγώνων του Champions League την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο Βολφ εξέφρασε την εξής άποψη: «Το ποδόσφαιρο είναι αργό, μπορείς να το παρακολουθήσεις χωρίς να χρειάζεται να δεις όλο το ματς. Οι φίλοι του χάντμπολ θα βλέπουν τους αγώνες, ούτως ή άλλως. Κάθε σπίτι, πια, έχει αρκετές συσκευές και είναι δυνατή η παρακολούθηση δύο ή και περισσότερων γεγονότων».

No comments