Έρχεται η 1η Εβδομάδα Χάντμπολ για παιδιά - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έρχεται η 1η Εβδομάδα Χάντμπολ για παιδιά



Μετά το 1ο Συμπόσιο μέσω διαδικτύου, η Διεθνής Συνομοσπονδία Χειροσφαίρισης παρουσίασε το δεύτερο πρόγραμμα της Εικονικής Ακαδημίας της, την 1η Εβδομάδα Χάντμπολ για παιδιά.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα διαρκέσει από 17 έως 22 Αυγούστου και έχει σχεδιαστεί για την προώθηση δραστηριοτήτων χάντμπολ σε όλες τις Ομοσπονδίες της IHF και αναμένεται ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους εργάζονται με νεαρούς αθλητές ηλικίας από 5 έως 12 ετών. Τα θέματα που θα διερευνηθούν με μία διάλεξη σε καθεμία από τις έξι ημέρες, θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για προπονητές, διαιτητές, καθηγητές, εκπροσώπους, γονείς και παιδιά, αλλά και απλούς φιλάθλους του χάντμπολ.

Οι διαλέξεις θα παρουσιαστούν στην αγγλική γλώσσα, με ταυτόχρονη μετάφραση διαθέσιμη στα γαλλικά, στα ρωσικά, στα ισπανικά και στα αραβικά. Οι εκδηλώσεις της Εβδομάδας Χάντμπολ για παιδιά θα μεταδοθούν live στο Zoom και στην ιστοσελίδα της IHF στο Facebook, αρχής γενομένης από την προσεχή Δευτέρα, όταν θα παρουσιαστούν οι διαφορές εκμάθησης και αντίληψης του χάντμπολ σε παιδιά και ενήλικες. 

No comments