«Πρώτη» για τον Αερωπό Έδεσσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Πρώτη» για τον Αερωπό ΈδεσσαςΤην πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε σήμερα (07/08) ο Αερωπός Έδεσσας. Το ''παρών'' έδωσε, επιπλέον, εκπρόσωπος του μέγα χορηγού της ομάδας, ManDynamic, ο οποίος μίλησε στα μέλη του Αερωπού, ενώ προς τους αθλητές απευθύνθηκαν ακόμα ο ιστορικός ηγέτης, Θωμάς Μουμτσιδέλης, ο Πρόεδρος, Μάκης Ρόμπης και ο προπονητής, Γιάννης Πηλαλίδης. Υπογραμμίστηκε, επίσης, πως το σύνολο θα ενισχυθεί περαιτέρω.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Αερωπού Έδεσσας:

«Την πρώτη του συγκέντρωση και την έναρξη της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική χρονιά πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Έδεσσας ο Αερωπός MANDYNAMIC.
Η κορυφαία αθλητική ομάδα του Νομού με πρωταγωνιστική πορεία στην "ελίτ" του ελληνικού χάντμπολ την τελευταία τριετία, ξεκίνησε και φέτος με αισιοδοξία και πίστη για ανάλογες επιτυχίες, παρά τις εκτεταμένες αλλαγές στο αγωνιστικό της ρόστερ.
Το παρών στην "πρώτη" έδωσαν έμπειροι και νεαροί αθλητές, προερχόμενοι στην συντριπτική πλειοψηφία τους από τα "σπλάχνα" και τις υποδομές του συλλόγου, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Αερωπός συνδυάζει ιδανικά εδώ και μια δεκαετία την παρουσία του στην μεγάλη κατηγορία και τις υψηλές θέσεις, με την ανάπτυξη και την παραγωγική διαδικασία.
Πιο συγκεκριμένα παρόντες ήταν οι Aθανασίου, Βαφείδης, Κράλης, Κυριακού, Μισαηλίδης, οι νεοαποκτηθέντες Ιωαννίδης, Μέτσης, Κώστας και οι έφηβοι Ρόμπης, Λιόφης και οι νέοι και παίδες Μυσιρλίδης, Γάτσης, Πάσχος, Μουμτσιδέλης, Γιαννούσης, Μπουτκάρης.Μιλώντας αρχικά ο ιστορικός ηγέτης της ομάδας Θωμάς Μουμτσιδέλης καλωσόρισε τους παίκτες και τους ευχήθηκε υγεία και μια καλή σεζόν, κάνοντας και μια ιδιαίτερη αναφορά  και σύσταση για αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.
Τέλος πρόσθεσε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί επιπλέον σε έμψυχο δυναμικό, ώστε να είναι και φέτος ανταγωνιστική.Ακολούθως τον λόγο πήρε ο νομικός εκπρόσωπος του μεγάλου χορηγού της ομάδας MANDYNAMIC, Γιώργος Γαϊσίδης, ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους, τόνισε ότι η εταιρία είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την προσπάθεια των παικτών και προπονητών όλα αυτά τα χρόνια και νιώθει υπερήφανη για τις μεγάλες επιτυχίες τους, διαβεβαιώνοντας ότι θα συνεχίσει να στηρίζει το σύλλογο με κάθε τρόπο.
Τέλος τις δικές του ευχές για υγεία και επιτυχίες έδωσε και ο Πρόεδρος Μάκης Ρόμπης, ενώ τέλος ο επί 8 συναπτά έτη προπονητής της ομάδας Γιάννης Πηλαλίδης, αφού καλωσόρισε τους παίκτες και τους ευχήθηκε για την νέα σεζόν, ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας και ζήτησε σκληρή δουλειά από όλους, ώστε να έρθουν και φέτος τα επιθυμητά αγωνιστικά αποτελέσματα».

No comments