Ανανεώθηκε ο δανεισμός των Παπαγεωργίου, Χουζούρη στον Αλέξανδρο Αξιούπολης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανανεώθηκε ο δανεισμός των Παπαγεωργίου, Χουζούρη στον Αλέξανδρο Αξιούπολης



Παίκτες του Αλέξανδρου Αξιούπολης, με την μορφή δανεισμού από την Πυλαία, παραμένουν για έναν ακόμη χρόνο ο 20χρονος εξτρέμ, Αλέξης Παπαγεωργίου και ο επίσης 20χρονος περιφερειακός, Μάριος Χουζούρης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Αλέξανδρου Αξιούπολης:

«Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνέχεια της συνεργασίας μας και την επόμενη αγωνιστική σεζόν με τον 20χρονο εξτρέμ, Παπαγεωργίου Αλέξη, καθώς και την νέα προσθήκη του 20χρονου περιφερειακού, Μάριου Χουζούρη, από την ομάδα της Πυλαίας. Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο, Αμπατζίδη Γιάννη και την διοίκηση της ΑΕΣΧ Πυλαίας για την παραχώρηση των δύο παικτών. Ευχόμαστε υγεία στα δύο παιδιά με κάθε επιτυχία, καλώς ήρθατε κοντά μας.
Ο Αλέξης δήλωσε: Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην ομάδα για μια ακόμη χρονιά. Το πλάνο του προπονητή σε συνδυασμό με την καλή οργάνωση που επικρατεί με ώθησαν σε αυτή μου την απόφαση. Τέλος, εύχομαι μια χρονιά παραγωγική μακριά από τραυματισμούς.
Ο Μάριος δήλωσε: Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ομάδα της Αξιούπολης, θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μού έδειξαν, θα δώσω το εκατό τοις εκατό για την υλοποίηση των στόχων μας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς».

No comments