«Ξεναγηθείτε» στην ιστοσελίδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021 της Αιγύπτου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Ξεναγηθείτε» στην ιστοσελίδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021 της Αιγύπτου



Στον «αέρα» είναι η ιστοσελίδα (μεταφερθείτε πατώντας εδώ) του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών χάντμπολ, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αίγυπτο, στο διάστημα 13-31 Ιανουαρίου του 2021.
Για την Αίγυπτο αποτελεί πρόκληση το γεγονός πως για πρώτη φορά διοργανώνεται Παγκόσμιο με 32 ομάδες και μάλιστα υπεύθυνη γι' αυτό είναι αποκλειστικά μία χώρα. Η εμπειρία του καλοκαιριού 2019, βέβαια, όταν η Αίγυπτος φιλοξένησε το Κόπα Άφρικα, στο ποδόσφαιρο, δείχνει τον... δρόμο, αφού το αποτέλεσμα ήταν θετικό και ενθαρρυντικό. Για το Παγκόσμιο του χάντμπολ, μάλιστα, οι Αιγύπτιοι κατασκεύασαν τρία γιγαντιαία κλειστά γήπεδα, τα οποία θα αποτελούν παρακαταθήκη και θα αξιοποιηθούν στη συνέχεια με ποικίλους τρόπους, όπως άλλωστε τόνισε στη δήλωσή του ο Αιγύπτιος Υπουργός Αθλητισμού, Ασράφ Σομπχί.
Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης μπορεί κανείς να διαβάσει χρήσιμες πληροφορίες για την Εθνικές ομάδες, που μετέχουν σε αυτήν, καθώς επίσης και για τα τέσσερα γήπεδα, στα οποία θα λάβουν χώρα οι αναμετρήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, ακόμα, να διαβάσουν σχετικές με την διοργάνωση ειδήσεις, να ανατρέξουν σε ρετρό ιστορίες, να δουν φωτογραφικό υλικό, να μεταφερθούν σε ιστοσελίδα, που παρέχει συνολικά πληροφορίες για ταξίδι στην αφρικανική χώρα, κ.ά.

No comments