Ο παίκτης των 50.000 ευρώ τον μήνα, Σάντερ Σάγκοσεν, νιώθει έτοιμος να... πάρει από το χέρι το Κίελο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο παίκτης των 50.000 ευρώ τον μήνα, Σάντερ Σάγκοσεν, νιώθει έτοιμος να... πάρει από το χέρι το Κίελο



Η μετακίνησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Κίελο συζητήθηκε. Και πώς να μην συνέβαινε αυτό, αφού πρόκειται για ένα από τα αστέρια του παγκόσμιου χάντμπολ. Ο 25χρονος Νορβηγός, Σάντερ Σάγκοσεν, είναι, πλέον, κάτοικος Γερμανίας, θα αμείβεται με 50.000 ευρώ τον μήνα και δεν διστάζει να εκφράσει την αυτοπεποίθηση, που αισθάνεται: «Θέλω να είμαι ο καλύτερος παίκτης της Μπουντεσλίγκα, την προσεχή σεζόν. Ποτέ δεν θέλω να έχω κακή απόδοση. Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να νικάς στη Μπουντεσλίγκα, όμως γι' αυτό βρίσκομαι εδώ. Έχω 100% εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου».
Ο νεαρός πλέι μέικερ, ο οποίος έμαθε Γαλλικά -ζώντας στο Παρίσι τα τελευταία τρία χρόνια-, γεγονός που αποδεικνύει την διάθεση προσαρμοστικότητάς του, συγκατοικεί με την σύντροφό του, Χάνα Μπρένταλ Οφτεντάλ (26χρονη Νορβηγίδα, πρώην αθλήτρια χάντμπολ), έξω από το κέντρο της πόλης του Κίελου, σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του. «Δεν έχω παιδιά, γιατί να μένω στο κέντρο; Μού άρεσε το Παρίσι, όμως προς το τέλος πραγματικά κουράστηκα να ζω σε τόσο μεγάλη πόλη», υπογράμμισε ο Σάγκοσεν, ο οποίος πρόσθεσε: «Στο Κίελο νιώθω την αγάπη των ανθρώπων για το χάντμπολ. Όλα... μυρίζουν χάντμπολ».
Φιλοδοξία του δεν είναι μόνο να αναδειχθεί MVP της Μπουντεσλίγκα, αλλά και να κατακτήσει με το Κίελο το Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: dailynewsen.com (δείτε εδώ)

No comments