Ρεπό στην πρεμιέρα για τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας - Αύριο (27/08) οι κληρώσεις σε Handball Premier, Α1 Γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ρεπό στην πρεμιέρα για τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας - Αύριο (27/08) οι κληρώσεις σε Handball Premier, Α1 Γυναικών



Ρεπό θα έχει ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας στην πρεμιέρα της Handball Premier, λόγω της εμφάνισης κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα. Η ΟΧΕ ενημέρωσε σχετικά με τις αυριανές (26/08) κληρώσεις των Πρωταθλημάτων της πρώτης κατηγορίας των ανδρών και της Α1 Γυναικών.
Στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας τονίστηκε πως στον Ιωνικό αποφασίστηκε να δοθεί ειδικός κλειδάριθμος, ώστε το σύνολο να προετοιμαστεί ενόψει της συνέχειας, αφού άλλωστε οι αθλητές του δεν μπορούσαν να προπονηθούν, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων και επομένως θα ήταν ανέτοιμοι στην 1η στροφή. 

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της ΟΧΕ:

«Στα γραφεία της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί αύριο 27/8 και ώρα 12:00, η κλήρωση των πρωταθλημάτων Handball Premier και Α1 Γυναικών, περιόδου 2020-2021.
Λόγω της υγειονομικής κατάστασης και για την αποφυγή της διασποράς του Covid-19 η κλήρωση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και την παρουσία μόνο των απαραίτητων παραγόντων και στελεχών από πλευράς Ομοσπονδίας.
Μετά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 που παρουσιάστηκαν στον Ιωνικό ΝΦ, η ΔΕΠ/ΟΧΕ αποφάσισε να δοθεί ειδικός κλειδάριθμος, ώστε η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας να έχει ρεπό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, προκειμένου να υπάρξει επιπλέον χρόνος για την ανάρρωση των νοσούντων, αλλά και την ομαλή ολοκλήρωση της προετοιμασίας του συλλόγου.
Η κλήρωση θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι της ΟΧΕ στο YouTube (ΟΧΕ TV)».

No comments