Επέστρεψε στο Καματερό ο Δανήλος - Δήλωσε στο greekhandball.com: «Πλάνο τετραετίας - Γνώμονας η εξέλιξη πάνω σε σωστές βάσεις και αξίες» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επέστρεψε στο Καματερό ο Δανήλος - Δήλωσε στο greekhandball.com: «Πλάνο τετραετίας - Γνώμονας η εξέλιξη πάνω σε σωστές βάσεις και αξίες»



Την επιστροφή του Μενέλαου Δανήλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ανακοίνωσε το Καματερό, επιβεβαιώνοντας, έτσι, το ρεπορτάζ του greekhandball.com, το οποίο είχε ενημερώσει αποκλειστικά (δείτε εδώ) για τις προθέσεις συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Καματερού: «Ο Γ.Α.Σ.ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στην αθλητική οικογένειά του, έναν παλιό και καλό συνεργάτη και φίλο, τον Μενέλαο Δανήλο.
Θα είναι ο προπονητής της ομάδας Α1 Γυναικών με την πεποίθηση ότι, όπως και στο παρελθόν, θα την οδηγήσει σε νέες μεγάλες διακρίσεις.
Η οικογένεια του Γ.Α.Σ.ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ σε καλωσορίζει Μενέλαε!».
Ο ίδιος ο Δανήλος σχολίασε σχετικά στο greekhandball.com: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση τους ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό μου.
Επιστρέφω στην ομάδα μετά από απουσία δύο ετών, με σκοπό την δημιουργία ενός πυρήνα γυναικείου χάντμπολ με παρουσία σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και με γνώμονα την εκπαίδευση και την εξέλιξη των αθλητριών πάνω σε σωστές βάσεις και αξίες.
Μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας έχουμε εκπονήσει ένα πλάνο τετραετίας με απώτερο σκοπό, πρώτα απ' όλα την παραμονή στην Α1 Εθνική κατηγορία και στη συνέχεια την στελέχωση της ομάδας με κορίτσια από τις αναπτυξιακές κατηγορίες του σωματείου».

No comments