Ο ταλαντούχος (και μουσικά) κύριος Μπάουερ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ταλαντούχος (και μουσικά) κύριος Μπάουερ


Γνωρίζαμε ότι η ΑΕΚ αποκτά έναν πολύ καλό τερματοφύλακα στο πρόσωπο του Τόμας Μπάουερ, όχι όμως πως είναι και ιδιαίτερα καλλίφωνος! Μέχρι που… πέσαμε πάνω στο κανάλι του στο YouTube (TomBauerMusic).

Σε αυτό, ο 34χρονος Αυστριακός γκολκίπερ της Ένωσης έχει «ανεβάσει» δικές του διασκευές σε δημοφιλή τραγούδια. Εκτός από «τίμιος» πιανίστας και κιθαρίστας, είναι εξαιρετικός φωνητικά. Προτιμά τραγούδια περί αγάπης, τα οποία, μάλιστα, ερμηνεύει από ψυχής. Άρχισε προ τριετίας να κοινοποιεί τις απόπειρές του στο τραγούδι και… κερδίζει τις εντυπώσεις.

«Μου αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα που ταιριάζουν στην προσωπικότητά μου. Χαίρομαι πολύ για τα καλά λόγια που ακούω για τη φωνή μου από ανθρώπους που με έχουν ακούσει στο YouTube, αλλά δεν κρύβω ότι ντρέπομαι να τραγουδάω σε μεγάλο ακροατήριο», έχει δηλώσει παλαιότερα.

Στο διαδικτυακό κανάλι του θα βρείτε τραγούδια των Backstreet Boys, του James McArthur, του Nuno Ribeiro, αλλά και καλλιτεχνών της πατρίδας του. Μέχρι και βίντεο κλιπ έχει «γυρίσει» ο ταλαντούχος κύριος Μπάουερ, ενώ έχει ηχογραφήσει δουλειά του για την Vienna City Records! Μένει να δούμε αν η χώρα μας εμπνεύσει τον διεθνή τερματοφύλακα να δώσει συνέχεια στην καλλιτεχνική ενασχόλησή του. 

No comments