Η ανάλυση των δεδομένων για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ανάλυση των δεδομένων για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων


Κορασίδες Κερκυραϊκού

Στο διάστημα 21-26 Ιουλίου θα λάβει χώρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων, στη Θεσσαλονίκη και το greekhandball.com αναλύει τα δεδομένα, σε σχέση με το ποιές ομάδες θα συμμετάσχουν, πώς είναι διαμορφωμένες οι φάσεις και πώς θα προκύψει ο Πρωταθλητής.

Ακολουθεί το κείμενο με την υπογραφή του Μανώλη Νεόφυτου:

Οι έξι ομάδες που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων, το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στο διάστημα 21-26 Ιουλίου, έχουν ήδη γίνει γνωστές.
Από την Αθήνα προκρίνονται η πρώτη της βαθμολογίας ΟΦ Νέας Ιωνίας, καθώς και η δεύτερη και η τρίτη ομάδες του ΓΑΣ Καματερού και του ΕΣΝ Βριλησσίων, αντίστοιχα. Εκκρεμεί, ακόμη, ο αγώνας ΕΣΝ Βριλησσίων- ΓΑΣ Καματερού, ο οποίος, ωστόσο, δεν συγκεντρώνει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού στην τελική φάση, στον δεύτερο όμιλο, θα λάβουν μέρος και τα δύο σύνολα.
Έχουν προκριθεί, επιπλέον, ο Πρωταθλητής Θεσσαλονίκης, ΑΣΧ Πυλαίας, που θα είναι και ο διοργανωτής, ο Πανελλήνιος Νεάπολης και ο Κερκυραϊκός ΓΣ.
Με βάση την προκήρυξη, στον πρώτο όμιλο θα παίξουν οι ΑΣΧ Πυλαίας, ΓΑΣ Καματερού και ΕΣΝ Βριλησσίων, ενώ στον δεύτερο όμιλο οι Νέα Ιωνία, Πανελλήνιος Νεάπολης και ΓΣ Κερκυραϊκός.
Το σύστημα των αγώνων είναι μία προς όλες, με βαθμολογία. Οι δύο πρώτες από κάθε όμιλο (σύνολο 4 ομάδες) θα περάσουν στην τελική φάση «κουβαλώντας» τους βαθμούς, που θα έχουν ήδη από το μεταξύ τους παιχνίδι, από τον όμιλό τους.
Στη νέα φάση, θα παίξουν κόντρα στις ομάδες, που δεν συνάντησαν και στη συνέχεια, από την τελική βαθμολογία, θα αναδειχθούν ο Πρωταθλητής, ο δεύτερος, ο τρίτος κ.λ.π. Οι τρίτες ομάδες, που δεν προκρίθηκαν από την πρώτη φάση, θα καταλάβουν τις θέσεις 5 και 6.

No comments