Τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης για τις διεθνείς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης για τις διεθνείς


Μετά τον προγραμματισμό που κατέθεσε το τεχνικό επιτελείο των Εθνικών Ομάδων Γυναικών στο διοικητικό συμβούλιο της ΟΧΕ, ακολούθησε τηλεδιάσκεψη με τις διεθνείς αθλήτριες, ώστε να ενημερωθούν για το μελλοντικό πλάνο και τους στόχους.

Στην τηλεδιάσκεψη έλαβαν μέρος, το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, Κώστας Βιολιτζής, οι ομοσπονδιακοί προπονητές, Παναγιώτης Μεσσήνης και Αλέξανδρος Ταρινίδης, ο συντονιστής Χρήστος Τζουβάρας και 40 αθλήτριες της Εθνικής Γυναικών και της Εθνικής Νεανίδων.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών, Παναγιώτης Μεσσήνης, είπε σχετικά στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Η τηλεδιάσκεψη είχε δύο σκοπούς. Πρώτον, να αναλύσουμε τον σχεδιασμό που πρόσφατα παρουσιάστηκε στο Δ.Σ. της ΟΧΕ, ώστε οι αθλήτριες να είναι πλήρως ενημερωμένες για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι Εθνικές ομάδες την επόμενη διετία και φυσικά τους στόχους που έχουν τεθεί. Εξάλλου οι αθλήτριες είναι οι πρωταγωνίστριες και αυτές είναι που θα πρέπει να υλοποιήσουν αγωνιστικά τον προγραμματισμό. Δεύτερον, να αξιολογήσουμε τα αποτελέσματα της έρευνας που έγινε πριν ενάμιση μήνα και αφορούσε τις απαντήσεις των ίδιων των αθλητριών σχετικά με την πανδημία και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στη διάρκεια της καραντίνας».

No comments