Το πιο όμορφο ΄΄ αντίο΄΄ στην ΄΄ Κέπε΄΄ από τον ιδρυτή της αθλητικής οικογένειας της - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το πιο όμορφο ΄΄ αντίο΄΄ στην ΄΄ Κέπε΄΄ από τον ιδρυτή της αθλητικής οικογένειας της

Ο εκ των ιδρυτών ( το 1984 ) της Νέας Ιωνίας Παντελής Χατζηϊωάννου, που παραμένει πάντα ενεργός στον σύλλογο, αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο την Μάγδα Κεπεσίδου, αναρτώντας στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την εξής εξαιρετική τοποθέτηση-κατάθεση ψυχής ( Σ.Σ. έμπρακτα για ακόμα μία φορά αποδεικνύουμε ότι  όποιες τριβές και εάν δημιουργούνται με φορείς και συλλόγους, οι αθλήτριες και οι αθλητές είναι και θα είναι  πάντα στο προσκήνιο για εμάς, σε ρόλο πρωταγωνιστικό και είμαστε υπέρμαχοι κάθε αναγνώρισης και προβολής τους, πέρα και πάνω από προσωπικά συναισθήματα, πικρίες και εγωϊσμούς ) :
''  Ο Ο. Φ. Ν. ΙΩΝΙΑΣ δεν είναι μια απλή ομάδα. Δεν ενδιαφέρεται αποκλειστικά να εξελίσσει παίχτες και να πετυχαίνει υψηλές επιδόσεις. Είναι πριν από όλα και πρώτα από όλα οικογένεια. Και ως οικογένεια νοιάζεται για την ατομική βελτίωση και πρόοδο σε κάθε τομέα και συνακόλουθα για την συλλογική. Δε βλέπει τους αθλητές ως παίκτες, αλλά σαν πρόσωπα, σαν παιδιά του,που καθένα έχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τις ικανότητες, τις επιθυμίες του. Και κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του, για να βοηθήσει το καθένα να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του σε επίπεδο προσωπικό και αθλητικό. Και επιθυμεί το καλύτερο για όλα τα παιδιά, ακόμα και αν αυτό συνεπάγεται ότι κάποια από αυτά θα ανοίξουν τα φτερά τους για να βρούν κάτι άλλο που ψάχνουν.
Ο Ο. Φ. Ν. Ι. τα στηρίζει και σε αυτό το βήμα τους. Και ως γνήσια οικογένεια, σέβεται τις επιλογές και τις αποφάσεις κάθε μέλους του και είναι πάντα εκεί να τα βοηθά και να τα στηρίζει
Γι αυτό ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη στην αγαπημένη μας Μάγδα Κεπεσίδου, την Κέπε μας που μας χάρισε απίστευτες στιγμές και δεν μας απογοήτευσε ποτέ ,στο επόμενο βήμα της, αναγνωρίζοντας την συμβολή της σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου μας
Θα μας λείψει Μικρό μας η τρέλα σου και αυτά τα αποφασισμένα μάτια που όταν έβγαζαν φωτιές κανένας δεν μπορούσε να βάλει γκολ.
Δεν έμεινες στο ταλέντο σου, έδωσες μεγάλο αγώνα για όλα αυτά που πέτυχες,
Είμαι σίγουρος ότι θα γίνεις η αγαπημένη όλων ακόμα και των αντιπάλων σου.
Καλό,μακρύ και ευτυχισμένο ταξίδι,
Ήσουν, είσαι και θα είσαι πάντα στην καρδιά μας εκεί που είναι το σήμα της ομάδας μας΄΄.

No comments