Ενημέρωση για το γηπεδικό στον Άρη από τον Δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη, κ. Ιωακειμίδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ενημέρωση για το γηπεδικό στον Άρη από τον Δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη, κ. Ιωακειμίδη



Συνάντηση με τον Δήμαρχο Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργο Ιωακειμίδη, πραγματοποίησαν χθες (02/07) μέλη του Άρη Νίκαιας, ώστε να υπάρξει ενημέρωση για το γηπεδικό, που αποτελεί μείζον ζήτημα για την ομάδα. H Δημοτική Αρχή φαίνεται πως επιταχύνει τις διαδικασίες, ώστε τα τμήματα της χειροσφαίρισης και της καλαθοσφαίρισης να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν στο κλειστό γυμναστήριο, ''Πλάτων'', τουλάχιστον σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του Δημάρχου. Όσο για την χειροσφαίριση, βέβαια, μένει να φανεί, αν θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις...

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Άρη Νίκαιας, όπως αναρτήθηκε στη σελίδα του, στο Facebook:

«Την Τετάρτη, 2/7/20, ο Δήμαρχος της πόλης μας, κος Ιωακειμίδης, παρουσία και του Αντιδημάρχου κου Παναγώπουλου ενημέρωσε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ, εκπροσώπου της Επιτροπής Γονέων, του υποστηρικτή της ομάδας και Διευθύνων Σύμβουλο του Olympic Diagnostic, για την πορεία των έργων τόσο στο ΔΑΚ Νίκαιας ''Πλάτων", όσο και στο "Μάνος Λοΐζος".
Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η Δημοτική αρχή επισπεύδει τις διαδικασίες, ούτως ώστε να μειωθούν στο λιγότερο δυνατόν οι δυσλειτουργίες, που αφορούν τις προπονήσεις των τμημάτων καλαθοσφαίρισης και χειροσφαίρισης».

No comments