Παπασταμάτης: «Η ΑΕΚ θα έχει δικό της κλειστό σε δύο χρόνια» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παπασταμάτης: «Η ΑΕΚ θα έχει δικό της κλειστό σε δύο χρόνια»«Σε δύο χρόνια, η ΑΕΚ θα έχει δικό της κλειστό, χωρητικότητας 3.500-4.000 θέσεων». Τάδε έφη Σταμάτης Παπασταμάτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real News. Ο ισχυρός άνδρας του χάντμπολ της ΑΕΚ και αντιπρόεδρος του συλλόγου, δεν… πέταξε τυχαία τη «βόμβα» του για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων όσον αφορά το μεγαλόπνοο σχέδιο. Όταν αποφασίζει να μιλήσει, το κάνει επειδή ξέρει τι λέει…

Στο χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης, ο κ. Παπασταμάτης τονίζει: «Πλέον η ΑΕΚ, και το λέω με βεβαιότητα, έχει πετύχει και να τη σέβονται και, με την καλή έννοια πάντα, να την φοβούνται. Η δε εξέλιξή της θεωρώ πως θα είναι ακόμη σπουδαιότερη στο μέλλον. Μετά από τις διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, ύψιστη φιλοδοξία μας είναι η κατασκευή νέου γηπέδου. Διότι μπορεί τα μεγάλα ονόματα που έρχονται να τιμούν την ομάδα μας και γενικότερα το χάντμπολ στη χώρα, όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με τη δημιουργία του νέου σπιτιού μας, χωρητικότητας 3.500-4.000 θέσεων, που θα ανήκει στην Ερασιτεχνική και στο οποίο θα φιλοξενείται η Εθνική. Σε μια διετία θεωρώ ότι θα είμαστε κοντά, τα έργα μέχρι τότε θα έχουν αρχίσει και το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσής τους δεν θα είναι μεγαλύτερο των 12-18 μηνών. Για την ώρα, θα επιμηκύνουμε τη συνεργασία μας με το Ολυμπιακό Στάδιο και στόχος μας, εκτός των εγχώριων τίτλων, βεβαίως, είναι το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, για το οποίο θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις».

Αναφερόμενος στη δική του, ρομαντική κατά κάποιο τρόπο ενασχόληση με τον αθλητισμό και την αγαπημένη του Ένωση, επισήμανε: «Ασχολήθηκα και ασχολούμαι με το χάντμπολ, διότι αγαπώ πολύ τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και περισσότερο την ΑΕΚ. Το 2016 μου το πρότεινε ο κ. Αλεξίου, το αποδέχθηκα κι έτσι ξεκίνησε η όμορφη αυτή περιπέτεια. Μπορεί από οικονομικής άποψης να μοιάζει με φθορά, αφού δεν υπάρχουν έσοδα, όμως από την άλλη η ευχαρίστηση να ασχολείσαι με κάτι που αγαπάς και με το οποίο έχεις μεγαλώσει, είναι μεγάλη».

No comments