Ανακοίνωσε τον Άρσιτς ο ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωσε τον Άρσιτς ο ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε το δίδυμο των τερματοφυλάκων του για τη νέα σεζόν, αποκτώντας τον 31χρονο Σέρβο, Ιγκόρ Άρσιτς, γνωστό στο ελληνικό κοινό από τις θητείες του σε Διομήδη Άργους, Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

«Γεννημένος το 1989 στο Βούσεβατς της Σερβίας, ο Ιγκόρ Άρσιτς έχει ύψος 1,90μ. και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Έχει αγωνιστεί στις σέρβικες, Νάπρεντακ και Ραντνίτσκι, με την τελευταία να του προσφέρει τις πρώτες του παραστάσεις από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ αγωνίστηκε και στη SEHA League. Στη συνέχεια της καριέρας του, φόρεσε και τις φανέλες των Πέλιστερ και Ραμπότνικ, από τα Σκόπια. Την αγωνιστική περίοδο 2017-18 αποκτά την πρώτη επαφή του με το ελληνικό πρωτάθλημα, όταν και μεταγράφεται στον Διομήδη Άργους. Την επόμενη αγωνιστική σεζόν (2018-19) υπογράφει στον Ολυμπιακό, συνεχίζοντας το ταξίδι του στην Ελλάδα. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις», αναφέρει το κατατοπιστικό δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ.

Από πλευράς του ο Άρσιτς, δήλωσε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα για ακόμη μία χρονιά. Η λίγκα βελτιώνεται κάθε χρόνο και είμαι χαρούμενος που θα είμαι κομμάτι της. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή και τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους. Είμαι ικανοποιημένος από τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση του ΠΑΟΚ, και πιστεύω πως με σκληρή δουλειά μπορούμε να τους πετύχουμε».

No comments