Έκανε... κρότο με Καμπόιμ η Βέροια 2017, που ανακοίνωσε την Βραζιλιάνα - Επιβεβαίωση greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έκανε... κρότο με Καμπόιμ η Βέροια 2017, που ανακοίνωσε την Βραζιλιάνα - Επιβεβαίωση greekhandball.com



Μεγάλη μεταγραφή ολοκλήρωσε η Βέροια 2017, η οποία απέκτησε την τερματοφύλακα, Μπρούνα Καμπόιμ, τελευταίος σταθμός της οποίας ήταν ο ΠΑΟΚ. Την μετακίνηση της 25χρονης Βραζιλιάνας στην ομάδα της Ημαθίας, που ενισχύεται σημαντικά, είχε αποκαλύψει στις 17/06 το greekhandball.com (δείτε εδώ).

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Βέροιας 2017:

«Η ΒΕΡΟΙΑ 2017 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Βραζιλιάνα τερματοφύλακα BRUNA CAMBOIM που μέχρι πριν λίγο καιρό φορούσε την φανέλα του ΠΑΟΚ. Η Βραζιλιάνα αθλήτρια την φετινή περίοδο ήταν η MVP του Κυπέλλου και η καλύτερη τερματοφύλακας την σεζόν 2018-2019, ενώ φέτος θα βρίσκεται στο ρόστερ της Βασίλισσας του Βορρά, δίνοντας ασφάλεια κάτω από τα δοκάρια της. Ευχόμαστε στη δική μας BRUNA υγεία και να κατακτήσει ακόμη περισσότερους τίτλους με την ομάδα μας.
Δήλωση BRUNA CAMBOIM: Η μεταγραφή μου στη Βέροια 2017 με γεμίζει με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους που με επέλεξαν να γίνω μέλος αυτής της ομάδας. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την επιλογή τους στο πρόσωπό μου, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

No comments