Σαν σήμερα: To 2009, ο Στέφαν Σρέντερ πετυχαίνει 21 τέρματα, τα περισσότερα που έχουν σημειωθεί από παίκτη σε έναν αγώνα της Μπουντεσλίγκα (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σαν σήμερα: To 2009, ο Στέφαν Σρέντερ πετυχαίνει 21 τέρματα, τα περισσότερα που έχουν σημειωθεί από παίκτη σε έναν αγώνα της Μπουντεσλίγκα (vid)


Πριν από εννιά χρόνια, σαν σήμερα (6/6) ο Στέφαν Σρόντερ κατέγραψε μια ιστορική ατομική επίδοση, στην αναμέτρηση της τότε ομάδας του, το Αμβούργο, κόντρα στη Στράλσουντερ (τελικό σκορ 43-16). Ο Γερμανός εξτρέμ πέτυχε  21 τέρματα, τα περισσότερα που έχουν σημειωθεί ποτέ από έναν αθλητή σε παιχνίδι της Μπουντεσλίγκα. Για δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια (2005-2019), αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αμβούργου, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ποστ Σβερίν. Στη συνέχεια ακολούθησαν η Φλένσμπουργκ και ο σύλλογος του Ντίσσελντορφ. Με το Αμβούργο, σκόραρε περισσότερα από 1000 γκολ σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις, ενώ σε εθνικό επίπεδο ήταν μέλος της εθνικής Γερμανίας το 2007, χρονιά στην οποία κατέκτησε το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.


No comments