Επέστρεψαν στη δράση τα τμήματα της ΧΑΝΘ (pics & vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επέστρεψαν στη δράση τα τμήματα της ΧΑΝΘ (pics & vid)



Μετά από διάστημα αποχής περίπου δυόμιση μηνών, τα τμήματα της ΧΑΝΘ επέστρεψαν στις προπονήσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τον Ε.Ο.Δ.Υ. και με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφαλή άσκηση των αθλητών.
Ο σύλλογος δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στη σελίδα του στο Facebook, και όπως φαίνεται τα μέτρα τηρήθηκαν στο ακέραιο.


Η ανακοίνωση της ΧΑΝΘ:

"Ο Αθλητισμός της ΧΑΝΘ επανεκκινεί!

Από την Τετάρτη 3 Ιουνίου, η Χ.Α.Ν.Θ. , σεβόμενη την ιστορία της και την παράδοση των 100 χρόνων στον Αθλητισμό, μετά από απολύμανση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεών της και εκπαίδευση του προσωπικού της , ακολουθώντας τις οδηγίες της επιτροπής των Ιατρών της και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις επίσημες οδηγίες του ΕΟΔΥ για την ασφαλή επαναλειτουργία, σταδιακά ξεκινά και υποδέχεται τους μικρούς και μεγάλους αθλητές μας!

Ξεκίνησαν ήδη οι προπονήσεις στα αθλήματα:
Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Τένις, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, TAE KWON DO, Κολύμβηση, Υδατοσφαίριση, Χάντμπολ, ενώ από την Τρίτη 9 Ιουνίου επανερχόμαστε σε πλήρη λειτουργία όλων των υπολοίπων προγραμμάτων μας εκγύμνασης.

Παρακαλούμε τους αθλητές μας, για το ακριβές πρόγραμμα των πρώτων προπονήσεων και για οποιαδήποτε ενημέρωση ή πληροφορία να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Αθλητικού κέντρου,

ΧΑΝΘ-ΗΡΩΝ «ΜΙΜΗΣ ΤΣΙΚΙΝΑΣ» στα τηλέφωνα:
2310261210 και 2316001000, (εσωτερικά 0810 και 0811)
καθώς και με τους υπεύθυνους των τμημάτων τους.

Η οικογένεια του Αθλητισμού της ΧΑΝΘ είμαστε όλοι εμείς, αθλητές, προπονητές, γονείς, στελέχη, εθελοντές και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, πιο δυνατοί από ποτέ!"





No comments