Το αφιέρωμα της «Marca» για τη μεταγραφή του Ρέινα στην ΑΕΚ και η αναφορά στην ισπανική... παροικία της ομάδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το αφιέρωμα της «Marca» για τη μεταγραφή του Ρέινα στην ΑΕΚ και η αναφορά στην ισπανική... παροικία της ομάδας



Μεγαλώνει η παροικία των Ισπανών στην ΑΕΚ, καθώς το νέο μεταγραφικό απόκτημα της "Ένωσης", Λουίς Φελίπε Χιμένες Ρέινα  θα συναντήσει δύο ομοεθνείς του, στη νέα του ομάδα, τον Μόγια Φλορίδο και τον Πλάθα Χιμένεθ. Η δημοφιλής ιστοσελίδα «Marca» φιλοξένησε αφιέρωμα στη ένταξη του Ρέινα στο δυναμικό του "Δικεφάλου", με τίτλο: «'Luisfe' Reina, ο τρίτος Ισπανός που θα ενταχθεί στην ελληνική ΑΕΚ»

Στο άρθρο της «Marca» γίνεται λόγος για την πρώτη παρουσία του Ρέινα στη χώρα μας, το διάστημα δηλαδή, κατά το οποίο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Όντας παίκτης του, τον βοήθησε να κατακτήσει τόσο το Πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο. Το ισπανικό μέσο αναφέρθηκε, επιπλέον,στο "πλούσιο" βιογραφικό του 31χρονου αθλητή (Λα Ριόχα, Πουέντε Χενίλ, Πόρτλαντ Σαν Αντόνιο, Πάλμα Ντε Ρίο, Τουλούζ, Mακάμπι Ρισόν, Μπαλατονφουρέντι).

Τέλος, η «Marca» δεν... ξέχασε το Πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε η Ένωση, ενώ υπογράμμισε ότι οι τρεις Ισπανοί θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν την επιτυχία και την ερχόμενη σεζόν.





No comments