Ανακοίνωσε τον Νίκο Αρβανιτίδη ο Φίλιππος Βέροιας- Επιβεβαίωση του greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωσε τον Νίκο Αρβανιτίδη ο Φίλιππος Βέροιας- Επιβεβαίωση του greekhandball.com



Στον Φίλιππο Βέροιας επέστρεψε ο Νίκος Αρβανιτίδης, μετά από τέσσερα χρόνια. Για την εξέλιξη σάς είχε ενημερώσει αποκλειστικά το greekhandball.com (θυμηθείτε εδώ).

Η ανακοίνωση του Φιλίππου, στη σελίδα του στο Facebook:

"Η Διοίκηση του τμήματος χειροσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας , βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Νίκο Αρβανιτίδη.
Η επιστροφή του Νίκου στην ομάδα , συνδυάζεται με τα γενέθλιά του. Από την πρώτη στιγμή των διαπραγματεύσεων μαζί του , διακρίναμε το πάθος του για το χάντμπολ καθώς και το ήθος του. Απόδειξη των παραπάνω αποτελούν οι δηλώσεις του:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της ΧΑΝΘ για αυτά τα δυο χρόνια που αγωνιζόμουν σε αυτήν. Θα ήθελα να αναφερθώ ιδιαίτερα στον αείμνηστο κ. Λευτέρη Σαρηγιαννίδη ο οποίος ήταν πραγματικός κύριος. Επίσης μεγάλο ευχαριστώ τους προπονητές μου Τούτση-Σπυρόπουλο-Ναουμίδη καθώς και τους Θανάση Παπαδόπουλο και την Ελένη Σκαρλίδου που ήταν δίπλα μας καθώς και στον κάθε συναθλητή μου προσωπικά. Εύχομαι στην ομάδα τα καλυτέρα για το μέλλον.

Πλέον μετά από 4 χρόνια γυρίζω στο Φίλιππο υπό διαφορετικές συνθήκες από ότι έφυγα, και είμαι βέβαιος ότι θα εκπληρώσω ότι στόχο θέσουμε ως ομάδα. Είμαι χαρούμενος καθώς ξανασυναντάω ως προπονητή μετά από 2 χρόνια τον Γιώργο Γιούπη καθώς και τον πολύ καλό μου φίλο Νίκο Ζλατάνο».

Νίκο η οικογένεια του Φιλίππου σε καλοσωρίζει και σου εύχεται υγεία και καλή επιτυχία".

No comments