Αποκλειστικές δηλώσεις Ρέινα στο greekhandball.com: «Ελπίζω να δικαιώσω τις προσδοκίες της ΑΕΚ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποκλειστικές δηλώσεις Ρέινα στο greekhandball.com: «Ελπίζω να δικαιώσω τις προσδοκίες της ΑΕΚ»





Παίκτης της ΑΕΚ είναι, επίσημα πλέον, ο Λουίς Φελίπε Χιμένες Ρέινα, ο οποίος παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στο greekhandball.com. Τόνισε, μεταξύ άλλων, πως οι προσωπικοί του στόχοι συμβαδίζουν με τους ομαδικούς, επεσήμανε ότι το σύνολο είναι εξαιρετικό και διαθέτει παίκτες υψηλής ποιότητας και εξέφρασε, ακόμα, την ελπίδα του να δικαιώσει τις προσδοκίες των υπευθύνων της Ένωσης.
Ακολουθούν οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας: «Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς πλέον ανήκω στην ΑΕΚ, η οποία «χτίζει» μία πολύ καλή ομάδα. Εκεί θα μπορούσα να συνεχίσω να βελτιώνομαι ως παίκτης, αλλά και ως προσωπικότητα. Θα ήθελα να βοηθήσω την ομάδα και παράλληλα να διασκεδάσω παίζοντας χάντμπολ. 
Οι προσωπικοί μου στόχοι, για την νέα σεζόν, συμβαδίζουν με τους συλλογικούς. Θεωρώ πως θα τα πάμε περίφημα, διότι το σύνολο είναι εξαιρετικό, έχουμε παίκτες υψηλής ποιότητας, που κάνουν την διαφορά. Ελπίζω να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων και να δικαιώσω τις προσδοκίες της ομάδας, κάνοντας ό, τι καλύτερο μπορώ. Χαίρομαι που θα βρεθώ ξανά στην Ελλάδα!».

No comments