Όλο το ρεπορτάζ για τους υποψήφιους, για την Πυλαία, προπονητές, στο greekhandball.com - Δυσκολίες στην περίπτωση Ανανιάδη, απομακρύνονται Σεϊρεκίδης, Σαράφης, στα υπόψιν ο Σκανδάλης, δύο νέα ονόματα στο... τραπέζι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Όλο το ρεπορτάζ για τους υποψήφιους, για την Πυλαία, προπονητές, στο greekhandball.com - Δυσκολίες στην περίπτωση Ανανιάδη, απομακρύνονται Σεϊρεκίδης, Σαράφης, στα υπόψιν ο Σκανδάλης, δύο νέα ονόματα στο... τραπέζι




Δύο συναντήσεις με αντίστοιχο αριθμό υποψήφιων προπονητών, για τον πάγκο της Πυλαίας, πραγματοποίησαν χθες (17/06) το βράδυ εκπρόσωποι της ομάδας των Θεσσαλονικέων. Ο ένας εξ αυτών ήταν ο Μπάμπης Ανανιάδης, για τον οποίο το greekhandball.com αποκάλυψε χθες (μεταβείτε πατώντας εδώ) πως αποτελούσε, μέχρι τότε, το επικρατέστερο σενάριο σχετικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.
Παρ' όλα αυτά, απόφαση δεν λήφθηκε, μολονότι έτσι αναμενόταν, καθώς αντικειμενικές δυσκολίες δημιουργούν εμπόδια. Ο Ανανιάδης δεσμεύεται από επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς εργάζεται σε γυμναστήριο της Θεσσαλονίκης. Έτσι, φαίνεται πως ακόμη δεν έχει ο ίδιος καταλήξει στο αν θα ασχοληθεί, στην παρούσα φάση, με την προπονητική, σε αυτό το επίπεδο, ή όχι, γεγονός που προϋποθέτει πως θα πρέπει να εγκαταλείψει την δουλειά του, αφού θεωρείται πολύ δύσκολο να συνδυάσει εκείνη με την προπονητική στους Άνδρες της Πυλαίας.
Παράλληλα, οι περιπτώσεις των τεχνικών, Στέλιου Σεϊρεκίδη, Κύρου Σαράφη, δείχνουν να απομακρύνονται, για οικονομικούς λόγους και η πιθανότητα συνεργασίας μ' έναν από τους δύο έχει περιοριστεί σημαντικά.
Στο... τραπέζι έχει «πέσει» και το όνομα του Βασίλη Σκανδάλη, ο οποίος είναι προπονητής, μεταξύ άλλων τμημάτων, στη γυναικεία ομάδα της Πυλαίας. Ωστόσο, προς το παρόν, και αυτή η περίπτωση δεν παρουσιάζει αυξημένες πιθανότητες.
Επικεφαλής της Πυλαίας έχουν υπόψη τους ακόμα δύο προπονητές, τα ονόματα των οποίων παραμένουν, για την ώρα, άγνωστα και ακόμα και σήμερα (18/06) μπορεί να προχωρήσουν σε νέα επικοινωνία μαζί τους.
Απόψε, επιπλέον, πρόκειται να λάβει χώρα ΔΣ, με σκοπό να αναλυθούν, εκ νέου, τα δεδομένα για τους υποψήφιους και οι υπεύθυνοι της ομάδας να κάνουν ένα ακόμη... βήμα προς την κατεύθυνση της συμφωνίας με τον διάδοχο του Πάνου Γούσιου.
Πάντως, τα πάντα παραμένουν «ανοιχτά» και έτσι κανένα ενδεχόμενο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.

No comments