Ο βοηθός προπονητή της Γαλλίας, Ερίκ Ματέ στο greekhandball.com: "Ας μην κρυβόμαστε, είμαστε το φαβορί του ομίλου" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο βοηθός προπονητή της Γαλλίας, Ερίκ Ματέ στο greekhandball.com: "Ας μην κρυβόμαστε, είμαστε το φαβορί του ομίλου"



Με τον βοηθό προπονητή της εθνικής Γαλλίας, Ερίκ Ματέ, επικοινώνησε το greekhandball.com, με αφορμή την κλήρωση για τα προκριματικά του EURO 2022. Η Εθνική μας θα υποδεχτεί τους «τρικολόρ» στις 7 ή 8 Νοεμβρίου, ενώ στις 2 Μαΐου του 2021, θα ταξιδέψει στη Γαλλία για να τους αντιμετωπίσει. Ο Ερίκ Ματέ παραδέχτηκε στην ιστοσελίδα μας, πως το πρώτο άτομο που σκέφτηκε, όταν βγήκε από την κληρωτίδα το μπαλάκι με το όνομα της Ελλάδας, ήταν ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Στάθης Παπαχαρτοφύλης.

Για την κλήρωση ανέφερε:

« Δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις, πρέπει να αποδεικνύεις συνεχώς ότι είσαι ο καλύτερος. Ωστόσο, δεν μας αρέσει να κρυβόμαστε, προφανώς και είμαστε το φαβορί του ομίλου. Θεωρώ ότι η ελληνική ομάδα αξίζει πολλά περισσότερα και τα παιχνίδια της απέναντι στην εθνική μας, θα μπορούσαν να προβληθούν στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Ελπίζουμε ότι η Γαλλία θα επιστρέψει στον δρόμο τον επιτυχιών, που σημειώθηκαν τα τελευταία χρόνια».

Ο Ερίκ Ματέ είναι παράλληλα προπονητής της Σαμπερί, η οποία τερμάτισε ένατη στη Starligue, τη σεζόν 2019/20.

No comments