Ο τεχνικός της Σερβίας, Τόνι Χερόνα στο greekhandball.com: "Αποστολή μας η πρόκριση στο EURO 2022, βελτιωμένη η Ελλάδα" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο τεχνικός της Σερβίας, Τόνι Χερόνα στο greekhandball.com: "Αποστολή μας η πρόκριση στο EURO 2022, βελτιωμένη η Ελλάδα"




Ο τεχνικός της εθνικής Σερβίας (σ.σ. και της γαλλικής Σαρτρ) Τόνι Χερόνα με δηλώσεις που παραχώρησε στο greekhandball.com, σχολίασε τη χθεσινή (16/6) κλήρωση για τα προκριματικά του EURO 2022. O ίδιος αναφέρθηκε στην Εθνική μας ομάδα, και στάθηκε στην αγωνιστική της βελτίωση τα τελευταία χρόνια. Αναλυτικά όσα ανέφερε:

"Πριν από την κλήρωση, η αποστολή μας ήταν να είμαστε στο Euro2022 και τίποτα δεν άλλαξε μετά από αυτή. Πρέπει να σεβαστούμε όλες τις ομάδες, θα πολεμήσουμε με τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ελλάδα. Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε για τη Γαλλία. Όλοι οι Σέρβοι φίλαθλοι γνωρίζουν ότι είναι μια μεγάλη ομάδα και αυτοί οι δύο αγώνες εναντίον τους θα είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε. Όταν αντιμετωπίζεις τον καλύτερο, συνειδητοποιείς το πραγματικό σου επίπεδο. Θα πρέπει να έχουμε  την τέλεια απόδοση για να έχουμε την ευκαιρία να τους νικήσουμε. Το Βέλγιο ήταν ο αντίπαλός μας στον τελευταίο προκριματικό του Euro. Η ομάδα μας είχε έναν κακό αγώνα στην έδρα μας αλλά παίξαμε πολύ καλά στο Βέλγιο. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να προσπαθήσουμε πολύ για να επικρατήσουμε. Η εθνική τους ομάδα κερδίζει σ’ εμπειρία με πολλούς παίκτες σε καλά πρωταθλήματα, γι 'αυτό είπα ότι θα χρειαστούμε δύο καλά παιχνίδια εναντίον τους. Μας έδειξαν τι μπορεί να συμβεί αν δεν παίζουμε συγκεντρωμένοι. Η Ελλάδα είναι μια άλλη χώρα όπου αναπτύσσεται το χάντμπολ. Υπάρχουν πολλοί ξένοι παίκτες που παίζουν στο Πρωτάθλημά τους και η Εθνική τους ομάδα βελτιώνεται επίσης, ειδικά όταν παίζουν εντός έδρας. Κέρδισαν τη Βόρεια Μακεδονία τον Οκτώβριο του 2018 και έκαναν έναν πολύ καλό αγώνα με την Ισλανδία, παίρνοντας έναν βαθμό πριν από ένα χρόνο (Ιούνιος 2019), έχοντας εξαιρετική απόδοση. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μας θα είναι έτοιμη για τους πρώτους αγώνες τον επόμενο Νοέμβριο".

No comments