Μπάουερ: «Η ΑΕΚ ταιριάζει απόλυτα στις φιλοδοξίες μου - Θέλω να αναλάβω ευθύνες» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπάουερ: «Η ΑΕΚ ταιριάζει απόλυτα στις φιλοδοξίες μου - Θέλω να αναλάβω ευθύνες»



Στην ανακοίνωση της απόκτησης του 34χρονου τερματοφύλακα, Τόμας Μπάουερ, προχώρησε η ΑΕΚ, μεταγραφή την οποία είχε προαναγγείλει αποκλειστικά το greekhandball.com (μεταβείτε πατώντας εδώ), που σήμερα (16/06) νωρίς το πρωί, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του αθλητή (μεταβείτε πατώντας εδώ).
Ο Αυστριακός γκολκίπερ σχολίασε για λογαριασμό του aek.gr: «Νιώθω πολύ όμορφα, που αποτελώ μέλος της ΑΕΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον εκπρόσωπο μου Κacem, που βοήθησε για να γίνει αυτή η μεταγραφή, καθώς και τον κ. Παπαχαρτοφύλη που εκ μέρους της ΑΕΚ μού έδειξε πόσο με θέλει η ομάδα. Μιλώντας με παίκτες, που βρίσκονται στην ομάδα, μού ανέφεραν ότι πρόκειται για ένα άκρως επαγγελματικό κλαμπ, ενώ μού είπαν τα καλύτερα λόγια για τον κ. Παπασταμάτη και τους υψηλούς στόχους, που έχει για την ομάδα. 
Η ΑΕΚ ταιριάζει απόλυτα στις φιλοδοξίες μου και η οικογένειά μου είναι ενθουσιασμένη που θα βρεθεί στην Αθήνα και στην Ελλάδα. Θέλω να αναλάβω ευθύνες στην ομάδα και ο στόχος μου είναι να συμβάλλω με την εμπειρία μου και με την προσωπικότητά μου στην εκπλήρωση των αγωνιστικών σκοπών της.
Έχω ακούσει πολλά για τους φιλάθλους της ΑΕΚ και για τη στήριξή τους και στην ομάδα χάντμπολ. Τώρα, θα έχω την ευκαιρία να τους γνωρίσω από κοντά και να παίξω και γι' αυτούς, παλεύοντας για το κίτρινο και το μαύρο».

No comments