Ερωτηματολόγιο της ΟΧΕ καλούνται να συμπληρώσουν όλα τα σωματεία χάντμπολ της Ελλάδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ερωτηματολόγιο της ΟΧΕ καλούνται να συμπληρώσουν όλα τα σωματεία χάντμπολ της ΕλλάδαςΕρωτηματολόγιο απέστειλε η ΟΧΕ, την Παρασκευή (05/06), σε όλα τα σωματεία χάντμπολ της Επικράτειας. Εκείνα έχουν έως σήμερα (08/06) προθεσμία, ώστε να απαντήσουν, όμως θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν καθυστερήσεις.
Η Ομοσπονδία ρώτησε την άποψη των ομάδων σχετικά με την αναδιάρθρωση, με σκοπό, κυρίως, να καταγράψει τις προτιμήσεις τους για το σύστημα, που θα ακολουθηθεί (διαφορετικό, ενδεχομένως, σε κάθε κατηγορία). Επιπλέον, η ΟΧΕ θέλει να πληροφορηθεί ποιές είναι οι ανησυχίες των σωματείων, αναφορικά με τα νέα δεδομένα, όπως αυτά διαμορφώθηκαν κατά την διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού. Βεβαίως, η Ομοσπονδία θέλει να ενημερωθεί και για θέματα οικονομικής φύσεως, τα οποία απασχολούν, φυσικά, τα σωματεία.
Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου αποτελεί μια συνήθη διαδικασία. Ωστόσο, αυτή την φορά, έχει άλλη αξία και διαφορετική μορφή, αφού το ερωτηματολόγιο είναι προσαρμοσμένο στην υπάρχουσα κατάσταση, λόγω κορονοϊού, αλλά και στην επικείμενη αναδιάρθρωση.

No comments