Σε... σαφάρι για τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ - Τι ισχύει με Φερφόλια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σε... σαφάρι για τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ - Τι ισχύει με Φερφόλια



Σε διαδικασία αναζήτησης τερματοφύλακα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, έπειτα από την αποχώρηση της Μπρούνα Καμπόιμ (σ.σ. μετακινήθηκε στη Βέροια 2017), η οποία υπήρξε βασικό στέλεχος, με ουσιαστική προσφορά, της γυναικείας ομάδας του Δικεφάλου του Βορρά.
Οι Θεσσαλονικείς καλούνται, έτσι, να καλύψουν το «κενό», που δημιουργήθηκε, στη θέση της γκολκίπερ. Ο ΠΑΟΚ έχει... απλώσει δίχτυα, κατά πληροφορίες του greekhandball.com, τόσο στην ελληνική, όσο και στην ξένη αγορά. Παρ' όλα αυτά, το πιο πιθανό είναι η τερματοφύλακας, που θα αποκτηθεί, να προέρχεται από την αγορά του εξωτερικού. Επικεφαλής της ομάδας έχουν ήδη προχωρήσει σε επαφές με αθλήτριες, για την συγκεκριμένη θέση, έχουν απορρίψει επιλογές και έχουν ξεχωρίσει άλλες, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κατάληξη.



Παράλληλα, η πιθανότητα να αποχωρήσει και η Σλοβένα πίβοτ, Τέγια Φερφόλια, είναι, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αυξημένη. Η ίδια δεν έχει απαντήσει, προς το παρόν, στον ΠΑΟΚ αναφορικά με τις προθέσεις της για το μέλλον, όμως οι «Ασπρόμαυροι» γνωρίζουν πως ενδέχεται να μην την έχουν στη διάθεσή τους την επόμενη σεζόν. Λέγεται, μάλιστα, πως η 29χρονη, Φερφόλια σκέφτεται ακόμα και την απόσυρσή της από την ενεργό δράση και την ενασχόλησή της με την προπονητική, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί, επιπλέον, πως εκείνη δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει αποφασίσει για οτιδήποτε.

No comments