Παίκτης του Δούκα ο Διογένης Αποστολίδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παίκτης του Δούκα ο Διογένης Αποστολίδης




Ο Διογένης Αποστολίδης θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Δούκα, ενόψει της σεζόν 2020/2021. Οι "μπλε" συμφώνησαν με τον 24χρονο αθλητή, ο οποίος την περσινή αγωνιστική χρονιά, φόρεσε τη φανέλα του Αερωπού Έδεσσας.

Η ανάρτηση των "Εκπαιδευτηρίων":
"Με γοργούς ρυθμούς κινείται στη μεταγραφική αγορά η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα. Ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει με τα στελέχη του τμήματος να προχωρούν στις πρώτες τους κινήσεις για να ενισχύσουν το ρόστερ για τη σεζόν 2020-2021.

Ο Κωστής Μπούνας ήταν ο πρώτος που «έδωσε τα χέρια» και ανανέωσε την παραμονή του στον Σύλλογο ενώ ο Διογένης Αποστολίδης (23/02/1996, 1.91μ.) είναι ο παίκτης που ανοίγει τον «χορό» των μεταγραφών.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και έτσι ο 24χρονος παίκτης αναμένεται να ενισχύσει την περιφέρεια του ΑΣΕΔ. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο αθλητή που προέρχεται από καλές χρονιές τόσο στον Αερωπό Έδεσσας (2019-2020) όσο και στον Φίλιππο Βέροιας και αποτελεί μια σημαντική μεταγραφή για τους «μπλε».

Με συντονισμένες κινήσεις, οι ιθύνοντες του τμήματος θα είναι έτοιμοι πολύ σύντομα για να προχωρήσουν και στις επόμενες κινήσεις τους.

Ήδη έχουν γίνει επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και πολύ σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις…"

No comments