Σε εξέλιξη η ανοικτή ψηφοφορία της EHF για τους κορυφαίους του Τσάμπιονς Λιγκ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σε εξέλιξη η ανοικτή ψηφοφορία της EHF για τους κορυφαίους του Τσάμπιονς Λιγκ



Φέτος, η ψηφοφορία για τις ομάδες All-star, για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ανδρών και γυναικών, το  Τσάμπιονς Λιγκ, πραγματοποιείται κάτω από ασυνήθιστες συνθήκες. Κάθε χρόνο, η ψηφοφορία ανοίγει πριν από τους ημιτελικούς αγώνες, ωστόσο οι ακυρώσεις αναμετρήσεων, λόγω του κορωνοϊού άλλαξε τα δεδομένα.

Οι φίλαθλοι μπορούν να επιλέξουν τους καλύτερους και τις καλύτερες της σεζόν 2019/20, μέσω της ειδικής πλατφόρμας της EHF (πατήστε εδώ για τους άνδρες και εδώ για τις γυναίκες, η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 11 και 4 Ιουνίου αντίστοιχα).

Τόσο στο VELUX, όσο και στο DELO Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχουν συνολικά 50 υποψηφιότητες για τις επτά θέσεις καθώς και τρεις επιπλέον κατηγορίες: καλύτερος αμυντικός, καλύτερος νέος παίκτης και καλύτερος προπονητής. Οι υποψήφιοι έχουν επιλεγεί από τους προπονητές και το δίκτυο δημοσιογράφων της EHF σε όλη την Ευρώπη.

Στο γυναικείο Τσάμπιονς Λιγκ, επτά παίκτριες από την Γκιορ και επτά από την Έζμπιεργκ, είναι υποψήφιες για την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης.

Από την άλλη πλευρά οι περισσότεροι σύλλογοι που εκπροσωπούνται στην ομάδα All-star του Τσάμπιονς Λιγκ είναι το Kίελο και η Βέζπρεμ (και οι δύο από επτά υποψήφιους).





No comments