Ο πρώην συμπαίκτης του Μπόγκνταν Μέντουριτς (που, χθες, «έκλεισε» τα 32 του χρόνια), Κώστας Γουργούμης, μιλάει στο greekhandball.com για τον Σέρβο νεοαποκτηθέντα αθλητή του ΠΑΟΚ και... αποθεώνει τις δυνατότητές του - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο πρώην συμπαίκτης του Μπόγκνταν Μέντουριτς (που, χθες, «έκλεισε» τα 32 του χρόνια), Κώστας Γουργούμης, μιλάει στο greekhandball.com για τον Σέρβο νεοαποκτηθέντα αθλητή του ΠΑΟΚ και... αποθεώνει τις δυνατότητές του




Τα 32α γενέθλιά του γιόρτασε χθες (25/06) ο νεοαποκτηθείς αθλητής του ΠΑΟΚ, Μπόγκνταν Μέντουριτς, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του πίβοτ και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τον Δικέφαλο του Βορρά.
Το greekhandball.com επικοινώνησε με τον πρώην συμπαίκτη του στην τουρκική, Νίλουφερ Μπούρσα, Κώστα Γουργούμη και τον ρώτησε σχετικά με τον αθλητή των Θεσσαλονικέων. Το 2017-18 ο Μέντουριτς είχε  συνυπάρξει με τον Γουργούμη στην ομάδα της γειτονικής με την Ελλάδα χώρας, ενώ τόσο την ίδια σεζόν, όσο και την επόμενη (2018-19), ήταν συμπαίκτης (και) με τον Χάρη Μάλλιο. Ο Σέρβος συμβουλεύτηκε αμφότερους, πριν αποφασίσει να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.
Ο Γουργούμης μίλησε στην ιστοσελίδα μας με κολακευτικά λόγια για την αξία του Μέντουριτς και συγκεκριμένα υπογράμμισε: «Ήταν ίσως ο καλύτερος πίβοτ στο τούρκικο Πρωτάθλημα εκείνη την σεζόν (2017-18). Είμαι σίγουρος πως θα αφήσει το στίγμα στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Μιλάμε για ένα πολύ δυνατό πίβοτ, που, αν έχει κάποιον να τον τροφοδοτεί με σωστές πάσες, είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσουν οι αντίπαλες άμυνες. Στην Τουρκία, αυτή την δουλειά την έκανε ο Μάλλιος, είχαν άψογη συνεργασία».

Ακολουθεί βίντεο με στιγμιότυπα του Μπόγκνταν Μέντουριτς από την Νίλουφερ Μπούρσα:

No comments