Διαδικτυακή διάλεξη του τμήματος Sports Excellence για προπονητές, με θέμα: «Αποχή από την προπόνηση: Η επόμενη μέρα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διαδικτυακή διάλεξη του τμήματος Sports Excellence για προπονητές, με θέμα: «Αποχή από την προπόνηση: Η επόμενη μέρα»Το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence, διοργανώνει την ερχόμενη Παρασκευή (6/5) διαδικτυακή διάλεξη με θέμα: «Αποχή από την προπόνηση: Η επόμενη μέρα». Η τηλεδιάσκεψη, η οποία απευθύνεται σε προπονητές, θα ξεκινήσει στις 20:00.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

"Το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence  της Α΄Ορθοπαιδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υλοποιεί μια σειρά δράσεων στους τομείς της Υγείας, της Εκπαίδευσης και του Αθλητισμού, με αποκλειστική δωρεά από το  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Οι δράσεις αποσκοπούν στη διαχρονική υποστήριξη και εξέλιξη νεαρών αθλητών – αθλητριών υψηλού επιπέδου, αλλά και στη δια βίου επιστημονική εξέλιξη του περιβάλλοντος αυτών: προπονητών, γονέων, διοικητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού.

Η υποστήριξη της αθλητικής κοινότητας είναι για εμάς κομμάτι της φιλοσοφίας μας. Ως εκ τούτου, δημιουργήσαμε μία σειρά από διαδικτυακά σεμινάρια για τους αθλητές-αθλήτριες και τους προπονητές των Ομοσπονδιών των Εθνικών Ομάδων. Πιο συγκεκριμένα, στις 6 Μάϊου 2020 στις 20:00 – 22:00, σας προσκαλούμε σε διαδικτυακή διάλεξη με θέμα:

«Αποχή από την προπόνηση: Η επόμενη μέρα»

με εισηγητές:

Κο. Μπογδάνη Γρηγόριο, PhD, Καθηγητή ΣΕΦΑΑ, ΕΚΠΑ με θέμα εισήγησης: «Μεταβολές της αντοχής, της μυϊκής δύναμης και της ισχύος ως αποτέλεσμα απότομης μείωσης του όγκου ή/ και της έντασης της προπόνησης: απόδοση και φυσιολογικοί μηχανισμοι»
Κα. Δόντη Ολίβια, PhD, Επίκουρη Καθηγήτρια στα ΣΕΦΑΑ, ΕΚΠΑ με θέμα εισήγησης: «αποχή από την προπόνηση και ευλυγισία»,
Κο. Τουμπέκη Αργύρης, Αναπληρωτή Καθηγητή ΣΕΦΑΑ, ΕΚΠΑ με θέμα εισήγησης: «Αποπροπόνηση στον υγρό στίβο»
Κο. Μούγειο Βασίλειο, PhD, Καθηγητή ΣΕΦΑΑ, ΕΚΠΑ με θέμα εισήγησης: «Βιοχημικές αλλαγές στην αποπροπόνηση».
Θα ακολουθήσει ένας κύκλος ερωτήσεων με τη μορφή συζήτησης, συντονιστής της οποίας θα είναι ο κος Τσολάκης Χάρης, Καθηγητής ΣΕΦΑΑ, ΕΚΠΑ και Διευθυντής Προγράμματος Sports Excellence.

Η εξέλιξη γίνεται αυτοσκοπός κάτω από όλες τις συνθήκες και οι προκλήσεις των καιρών που διανύουμε εφαλτήριο για τη δημιουργία νέων οδών, ικανών να μας οδηγήσουν σε νέους μεθόδους εκγύμνασης.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο σύνδεσμο που ακολουθεί

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdB6oIW0sJEQL_a83MYz_YMJZGtgHz5YLxR7414_ok-DdTr2A/viewform

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία: se@randp.gr και στη σελίδα μας στο Facebook 

https://www.facebook.com/sportsexcellence.gr/ "

No comments