Τα "συγχαρητήρια" των Δημάρχων Νάουσας και Σαλαμίνας στις τοπικές ομάδες, για την άνοδό τους στη Handball Premier - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα "συγχαρητήρια" των Δημάρχων Νάουσας και Σαλαμίνας στις τοπικές ομάδες, για την άνοδό τους στη Handball Premier


Τα συγχαρητήριά τους εξέφρασαν οι Δήμαρχοι Νάουσας και Σαλαμίνας, στις αντίστοιχες ομάδες χάντμπολ, με αφορμή την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους ομίλους τους και την άνοδο στη Handball Premier.

Ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας με αφορμή την επιτυχή ανέλιξη της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ε.Γ.Σ. Νάουσας «Ο Ζαφειράκης» και την άνοδό της στην Α1 Κατηγορία, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην διοίκηση, τον προπονητή και τους αθλητές της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του «Ζαφειράκη» για την φετινή επιτυχημένη της πορεία και την επιστροφή της στη Α1 Κατηγορία της handball premier. Η επιτυχία αυτή ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την φετινή προσπάθεια των αθλητών και της «οικογένειας» του «Ζαφειράκη». Η Νάουσα διαθέτει μακρά αθλητική παράδοση και η επιτυχία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ αποδεικνύει, περίτρανα, πως ο αθλητισμός της περιοχής μας διαθέτει σθένος, δυναμική, επιτυχημένο παρόν αλλά και ελπιδοφόρο μέλλον".

Ο Δήμαρχος της Σαλαμίνας Γιώργος Παπαδόπουλος, με επιστολή του, απευθυνόμενη προς τον σύλλογο ανέφερε:

"Συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας! Τιμήσατε την ιστορία του χάντμπολ στη Σαλαμίνα, τιμήσατε τους μεγάλους αθλητές του χάντμπολ που έχει βγάλει το νησί μας, μας κάνατε όλους υπερήφανους. Θα σας καμαρώνουμε και στην Α1 εθνική κατηγορία πλέον και θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε, γιατί το αξίζετε και γιατί έχετε κάνει τόσα για τη Σαλαμίνα μας".


No comments