Αναβάλλεται το αναπτυξιακό τουρνουά "New Belgrade Summer Cup 2020" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναβάλλεται το αναπτυξιακό τουρνουά "New Belgrade Summer Cup 2020"



Ένα από τα πιο φημισμένα αναπτυξιακά τουρνουά των Βαλκανίων, το "New Belgrade Summer Cup" δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών, οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μετά την εξάπλωση του κορωνοϊού δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή του. Η διοργάνωση μεταφέρεται για τις 26-29 Ιουνίου του 2021.

Η ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής:

"Αγαπητοί φίλοι του χάντμπολ,
Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση με τον ιό COVID-19 σε ολόκληρο τον κόσμο, ο οποίος υποχωρεί στις περισσότερες χώρες, αλλά προκαλεί όλο και περισσότερα προβλήματα σε άλλες,  η οργανωτική ομάδα του 5ου τουρνουά "New Belgrade Summer Cup 2020" αποφάσισε να ματαιώσει το τουρνουά που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 26-29 Ιουνίου 2020 στο Βελιγράδι.
Η οργανωτική ομάδα του τουρνουά γνωρίζει ότι η κατάσταση δεν θα είναι ασφαλής πριν από τα τέλη Ιουνίου, και γι 'αυτό η απόφασή μας είναι ν' αναβάλουμε το τουρνουά. Το γεγονός ότι είχαμε 58 εγγεγραμμένες ομάδες (46 από το εξωτερικό) έως τις 10 Μαρτίου μας ενθαρρύνει να ξεκινήσουμε αμέσως τις προετοιμασίες για το 2021. Το «New Belgrade Summer Cup» έχει αυξανόμενο αντίκτυπο, ο οποίος φαίνεται από τον μεγάλο αριθμό εγγεγραμμένων ομάδων.
Τις περιμένουμε όλες την επόμενη χρονιά".

No comments