Σλοβενία, η πρώτη εθνική ομάδα που ξεκινά τις προπονήσεις, στη "μετά κορωνοϊό" εποχή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σλοβενία, η πρώτη εθνική ομάδα που ξεκινά τις προπονήσεις, στη "μετά κορωνοϊό" εποχή



Η πανδημία του κορωνοϊού «πάγωσε» κάθε αθλητική δραστηριότητα και σταδιακά γίνονται τα πρώτα "δειλά" βήματα επιστροφής στην κανονικότητα. Η Σλοβενία θα είναι η πρώτη εθνική η οποία θα αρχίσει τις προπονήσεις μετά την εξάπλωση του κορωνοϊού, την ερχόμενη Τρίτη (26/5), στο γήπεδο Kodeljevo της Λιουμπλιάνας. Για την Ομοσπονδία αλλά και για την ομάδα της χώρας, το "ραντεβού" της επόμενης εβδομάδας έχει συμβολικό χαρακτήρα και αντιμετωπίζεται ως μια καλή ευκαιρία για να οριοθετηθούν οι στόχοι.

Το σύνολο του Λούμπομιρ Βράνιες θα δώσει το παρών στα γήπεδα της Αιγύπτου, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2021, ενώ  βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τη Γερμανία, τη Σουηδία και την Αλγερία, στο πλαίσιο του προλυμπιακού τουρνουά (12-14 Μαρτίου 2021).

Ο αθλητής Μπλαντς Γιαντς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας. Έχουμε τονίσει επανειλημμένα ότι δεν είμαστε μόνο μια ομάδα, αλλά ζούμε μαζί ως πραγματική οικογένεια, κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.  Η επιδημία έχει "παραλύσει" ό,τι συμβαίνει στο χάντμπολ και στον αθλητισμό γενικά, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα επιστρέψουμε ακόμη πιο δυνατοί και βελτιωμένοι. Την Τρίτη, θα κάνουμε το πρώτο βήμα με την εθνική μας ομάδα και θα δούμε  ξανά τις προκλήσεις που έρχονται στο μέλλον ".

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι εξής: Λέσιακ, Φερλίν, Κάστελιτς, Ζάπονσεκ, Σίνγκεσαρ, Γιαντς, Κοντρίν, Σόσταριτς, Μπλαγκότιντσεκ, Γκάμπερ, Χόρζεν, Ζάμπιτς, Μπόμπατς, Σέχτε, Ντόλενετς, Χένινγκμαν, Μλάκαρ,Όβνιτσεκ, Ζάραμπετς

No comments