Μπουνέτα: " Θα νικούσαμε τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Handball Premier" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπουνέτα: " Θα νικούσαμε τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Handball Premier"


Συνέντευξη στην εφημερίδα «Sportday» παραχώρησε ο παίκτης της ΑΕΚ, Μαρίν Μπουνέτα κάνοντας τον απολογισμό την αγωνιστικής σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόωρα. Ο 24χρονος αθλητής αναφέρθηκε στο Πρωτάθλημα που κατέκτησε η "Ένωση", ενώ παράλληλα εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι η ομάδα του, θα επικρατούσε επί του Ολυμπιακού, στους τελικούς της Handball Premier, εφόσον αυτοί δεν είχαν ματαιωθεί, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Επιπλέον επεσήμανε ότι το σύνολο του Δημήτρη Δημητρούλια είχε πιθανότητες να κατακτήσει μέχρι και το Τσάλεντζ Καπ.

 Ακολουθούν αποσπάσματα της συνέντευξής του:

"Αισθάνομαι ανακουφισμένος μετά από όλα αυτά. Ήταν πραγματικά μια δύσκολη περίοδος για όλους, τεχνικό επιτελείο και παίκτες, όμως ευτυχώς τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο για μας{…}Ο καθένας ήθελε να τελειώσει η χρονιά στο γήπεδο, παρόλα αυτά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι όλη κατάσταση με τον κορωνοϊό θα διαρκούσε τόσο πολύ. Από τη στιγμή πια που δεν ήταν δυνατό να παίξουμε κι έπρεπε να παρθεί μια απόφαση πιστεύω ότι δικαιούμασταν να αναδειχθούμε πρωταθλητές. Αποδείξαμε όλη τη χρονιά πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα".

Αναφορικά για τον αν η ΑΕΚ, θα επικρατούσε στους τελικούς με τον Ολυμπιακό είπε:

"Είναι φυσιολογικό κι απολύτως θεμιτό για κάποιον να σκεφτεί έτσι, ωστόσο δεν ξέρω ποιες ήταν οι ρεαλιστικές πιθανότητες για να συμβεί κάτι τέτοιο (σ.σ. να νικήσει ο Ολυμπιακός). Πάντως, σε ό,τι αφορά εμάς ναι, θα τους νικούσαμε".


Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον αντιπρόεδρο της ΑΕΚ και διοικητικό ηγέτη του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, Σταμάτη Παπασταμάτη:

"Ήμασταν όλοι χαρούμενοι που όλα τελείωσαν και για μας ειδικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι μια μεγάλη στιγμή για το τμήμα και πιο πολύ για τον διοικητικό ηγέτη μας, τον κ. Παπασταμάτη. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, γεγονός που μας ενθουσίασε και μας ικανοποίησε στο έπακρο"

Για το Τσάλεντζ Καπ ανέφερε:

"Η γνώμη μου είναι ότι σε εκείνο το σημείο που σταμάτησαν οι αγώνες ήμασταν η καλύτερη ομάδα στη διοργάνωση, οπότε πιστεύω ότι και στον τελικό θα φτάναμε και θα φέρναμε και έναν ακόμη τίτλο στην ομάδα και στους οπαδούς μας".

Για την ΑΕΚ της σεζόν 2019/20 είπε:

"Αυτή τη σεζόν, είχαμε μια πολύ καλά ισορροπημένη ομάδα με κάποιους έμπειρους διεθνείς παίκτες που έδωσαν μια διαφορετική διάσταση στο σύνολο. Σε ό,τι αφορά τον κόουτς μας, τον Δημητρούλια, ήταν ο αρχηγός που μας έδινε κίνητρα για να δουλεύουμε κάθε μέρα καλύτερα και πιο δυνατά. Είμαι πραγματικά χαρούμενος με το επίπεδο του επαγγελματισμού του καθένα που ήταν μέλος αυτής της ομάδας και γενικά με το θετικό κλίμα που υπήρχε από όλους, παίκτες, προπονητικό επιτελείο, διοίκηση και φιλάθλους".

Τέλος, δεν έκρυψε τη θέλησή του του είναι να παραμείνει στην "Ένωση" και την επόμενη αγωνιστική χρονιά:

"Ελπίζω να τα πούμε και την επόμενη σεζόν..."

No comments