Ο σπουδαίος Χόλγκερ Γκλάντορφ είπε "αντίο" στα γήπεδα και μπήκε στο Hall of Fame της Φλένσμπουργκ (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο σπουδαίος Χόλγκερ Γκλάντορφ είπε "αντίο" στα γήπεδα και μπήκε στο Hall of Fame της Φλένσμπουργκ (vid)


Έπεσαν οι τίτλοι τέλους στην τεράστια καριέρα του Χόλγκερ Γκλάντορφ, ο οποίος τιμήθηκε χθες (14/5), από την Φλένσμπουργκ. Ο σύλλογος της Γερμανίας, διοργάνωσε μια εικονική τελετή βράβευσης, ενώ ο διευθύνων σύμβουλός, Ντιρκ Σμάσχκε, ανακοίνωσε ότι ο Γκλάντορφ θα μπει στο Hall of Fame της ομάδας. "Πρέπει να υποκλιθούμε σε μια καριέρα σαν αυτή", ανέφερε ο Σμάσχκε, ο οποίος γνωστοποίησε ότι θα διεξαχθεί αποχαιρετιστήριο παιχνίδι προς τιμήν του Γκλάντορφ, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Ο μέχρι πρότινος παίκτης της Φλένσμπουργκ, ευχαρίστησε τόσο τους φιλάθλους, όσο και την οικογένειά του για την στήριξή τους, ενώ στάθηκε στις πολύτιμες εμπειρίες που κέρδισε από το χάντμπολ:

" Στις δύσκολες στιγμές που είχα, λόγω των τραυματισμών μου, όλοι εσείς (σ.σ. οι φίλαθλοι) σταθήκατε δίπλα μου και με στηρίξατε, όπως και η οικογένειά μου. Ήμουν σε θέση να περάσω υπέροχα στο χάντμπολ και να το απολαύσω. Κερδίσαμε πολλούς τίτλους, αλλά το κυριότερο όλων είναι ότι αποκόμισα πολλές εμπειρίες ".

Mε την ομάδα της Φλένσμπουργκ κέρδισε 2 Πρωταθλήματα  (2018, 2019), 1 Champions League (2014) , 1 EHF Winner's Cup (2012), 1 Κύπελλο Γερμανίας (2015) και 2 Σούπερ Καπ Γερμανίας (2013, 2019). Φόρεσε επίσης τις φανέλες της Νόρντορν- Λίνγκεν και Λέμγκο, προσθέτοντας στο παλμαρέ του από ένα EHF Cup (2008,2010), ενώ ήταν μέλος της εθνικής Γερμανίας το 2007, όταν κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η Φλένσμπουργκ, στη χθεσινή (14/5) εκδήλωσε αποχαιρέτησε επίσης τους Άντερς Ζαχάριασεν, Σίμον Γιέπσον, Μίκαελ Ζουρέτσκι και Γιενς Σχούνγκαρτθ.

Ακολουθεί βίντεο ολόκληρης της εκδήλωσης:



No comments