«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Ο Γιώργος Ζαραβίνας τονίζει: «Περνούν από το μυαλό μου σκέψεις σχετικά με το αν το χάντμπολ θα είναι ξανά όπως πριν» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Ο Γιώργος Ζαραβίνας τονίζει: «Περνούν από το μυαλό μου σκέψεις σχετικά με το αν το χάντμπολ θα είναι ξανά όπως πριν»



Στο «Ημερολόγιο Καραντίνας» του greekhandball.com συμμετείχε ο προπονητής της Ανόρθωσης (Κύπρος), Γιώργος Ζαραβίνας, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο του και την ανταπόκρισή του.

«Κυριακή 3 Μαΐου 2020,

Η πραγματικότητα, που ζούμε τον τελευταίο καιρό, είναι αρκετά περίεργη για όλους. Μακριά από την καθημερινότητα, τις συνήθειες, τους φίλους μας και ό, τι ανθρώπινο εκφράζει ο αθλητισμός. Αυτό το κενό είναι που προσπαθώ εγώ, όπως όλοι μας, με όσα μέσα έχουμε, να καλύψουμε.
Παράλληλα, περνούν από το μυαλό μου σκέψεις σχετικά με το αν αυτό που αγαπάμε, το χάντμπολ, θα είναι ξανά όπως πριν. Αναρωτιέμαι, επιπλέον, αναφορικά με το ποιοί κανόνες υγιεινής θα είναι αυτοί, που δεν θα αλλοιώσουν συναισθήματα και στιγμές, που μας δίνονται μέσω του ομαδικού αθλητισμού, του οποίου είμαστε ενεργό κομμάτι του.
Από τότε που ανακοινώθηκαν τα περιοριστικά μέτρα, έχω επιστρέψει στην Ελλάδα. Στην Κύπρο έμεινα μονάχα δύο εβδομάδες και πρόλαβα να καθίσω στον πάγκο της Ανόρθωσης σε μόλις ένα παιχνίδι, κόντρα στον Παρνασσό, στο οποίο αναδειχθήκαμε ισόπαλοι και το αποτέλεσμα αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Το πρόβλημα, με το ξέσπασμα του κορονοϊού, είναι λιγότερο έντονο στην Κύπρο, γιατί είναι μικρότερη η έκταση της χώρας και έτσι η κατάσταση μπορεί να ελεγχθεί πιο εύκολα.
Στο σπίτι, περνάω πολύ χρόνο με την οικογένειά μου και χαίρομαι τις δύο δίδυμες κόρες μου, που είναι πέντε μηνών». 

No comments