Ο Χρήστος Δεληχρήστος μίλησε στο greekhandball.com για την ''επόμενη μέρα'' και τον νέο ρόλο του - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Χρήστος Δεληχρήστος μίλησε στο greekhandball.com για την ''επόμενη μέρα'' και τον νέο ρόλο του


Ο Χρήστος Δεληχρήστος μας έκανε την τιμή και τοποθετήθηκε με δήλωση του, αποκλειστικά στο greekhandball.com για την '' επόμενη μέρα ''  για εκείνον στον Ζαφειράκη Νάουσας, την ομάδα που ανέβασε στην Handball Premier.
Παραθέτουμε αυτούσια την δήλωση του, η οποία είναι  λιτή, σαφής και κυρίως περιγράφει το ήθος του ανθρώπου, που δεν αφιερώνει ούτε μία λέξη για το δικό του '' εγώ '', με περίσιο αθλητικό αλτρουϊσμό :
'' Από την αρχή της περσινής σεζόν είχαμε συμφωνήσει ότι η προσδοκώμενη άνοδος στην Handball Premier δεν θα έβρισκε εμένα πρώτο προπονητή. Η επιθυμία μου για την ενασχόληση με την ανάπτυξη του συλλόγου ενστερνίστηκε από τη νέα διοικούσα επιτροπή handball. Όλες μου οι δυνάμεις θα διοχετευτούν στην άνοδο των ηλικιακών τμημάτων σύμφωνα με τις επιταγές της ΕΑΠ /ΟΧΕ , χωρίς ωστόσο να είμαι εκτός της ανδρικής ομάδας, στην οποία ο ρόλος μου θα είναι εξίσου σημαντικός στην προπονητική και αγωνιστική διαδικασία. Εύχομαι η πόλη να αγκαλιάσει την προσπάθεια μας και να απολαύσουμε ένα ταξίδι μακρινό'' .

No comments