Φαίακας: Ατελέσφορη η χθεσινή (22/5) συνάντηση με τους τρεις Κερκυραίους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φαίακας: Ατελέσφορη η χθεσινή (22/5) συνάντηση με τους τρεις Κερκυραίους


Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες (22/5) μεταξύ μελών της διοίκησης του Φαίακα Κέρκυρας και των παικτών, Ευγένιου Κουλούρη, Δημήτρη Δελλή και Αντώνη Κόντη. Οι συζητήσεις για το τι "μέλλει γενέσθαι" με τους αθλητές ήταν ατελέσφορες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του greekhandball.com.

 Tο σενάριο απόσυρσης του Ευγένιου Κουλούρη φαντάζει αρκετά πιθανό, λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών του υποχρεώσεων, οι οποίες, ενδεχομένως, να μην του επιτρέψουν την παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους, την ερχόμενη σεζόν.

Αναφορικά με τον Αντώνη Κόντη, προέκυψε σημαντική διαφορά στο οικονομικό, ενώ ο Δημήτρης Δελλής επικαλέστηκε επίσης επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίες - με τα τωρινά δεδομένα- αποτελούν εμπόδιο για τον ίδιο.

Ο Φαίακας, όπως τονίζεται από ανθρώπους της ομάδας, καλείται, πλέον,να αλλάξει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, καθώς σε περίπτωση αποχώρησης των τριών, θα προχωρήσει στην προσθήκη ενός τερματοφύλακα, αλλά και στην αντικατάσταση των άλλων δύο Κερκυραίων. Πρόθεση της διοίκησης είναι να διατηρηθεί ο "κορμός" της αγωνιστικής περιόδου 2019/20, ενώ παράλληλα στο σύνολο θα μπει και νέο... αίμα, καθώς θα προωθηθούν τρεις ή τέσσερις παίκτες από τις ακαδημίες.

No comments