Ανακοίνωσε τον Γιώργο Γιούπη ο Φίλιππος Βέροιας- Επιβεβαίωση greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωσε τον Γιώργο Γιούπη ο Φίλιππος Βέροιας- Επιβεβαίωση greekhandball.com
Ο Γιώργος Γιούπης θα είναι ο νέος προπονητής του Φιλίππου Βέροιας, όπως ανακοίνωσε η ομάδα, μέσω ανάρτησής της στο Facebook. Το greekhandball.com σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά γι΄ αυτή την εξέλιξη (θυμηθείτε εδώ και εδώ).

H ανακοίνωση του Φιλίππου:

"Η Διοίκηση του τμήματος χειροσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κο. Γιούπη Γιώργο. Ο Έλληνας τεχνικός, επιστρέφει στην οικογένεια του Φιλίππου, από το πόστο του προπονητή.
Ο σχεδιασμός της νέας αθλητικής χρονιάς, αρχίζει να υλοποιείται με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου προπονητή, ο οποίος συμβαδίζει με το όραμα και την στρατηγική της Διοίκησης.
Πρώτος στόχος είναι η συμφωνία με τους ήδη υπάρχοντες αθλητές , οι οποίοι έδωσαν και την ψυχή τους τα προηγούμενα δύο χρόνια , έτσι ώστε να διατηρήσουν τα κεκτημένα του Φιλίππου. Τους το αναγνωρίζουμε και θα είναι απαράβατος όρος στις διαπραγματεύσεις μαζί τους.
Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις με επιλεγμένους αθλητές , οι οποίοι απέδειξαν μέσα από την πορεία τους αθλητικό ήθος , αγωνιστική ετοιμότητα και πάθος.
Η ομάδα φέτος θα υποστηρίζεται και από γυμναστή φυσικής κατάστασης.
Όσο αφορά τους Εφήβους, προέχει η ολοκλήρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων και η εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Θα σεβαστούμε οποιαδήποτε επιλογή τους , υπό ορισμένες προϋποθέσεις.
Τέλος θέλουμε να αναφερθούμε και στον κ.Ηλία Γραμματικόπουλο, ο οποίος απέδειξε για το χρονικό διάστημα που συμφωνήθηκε να προπονεί την ομάδα, ότι το ήθος , η προσπάθεια και το πείσμα του , μας υπενθύμισε τις αξίες και το αθλητικό ιδεώδες με τα οποία γαλουχήθηκαν γενιές αθλητών του Φιλίππου. " Ηλία σε ευχαριστούμε"."

No comments