Προφορική συμφωνία Λιόλιου με τον Ιωνικό, αλλά η τελευταία... λέξη ανήκει στον Ολυμπιακό - «Άκαρπες» οι επαφές του παίκτη με τον Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προφορική συμφωνία Λιόλιου με τον Ιωνικό, αλλά η τελευταία... λέξη ανήκει στον Ολυμπιακό - «Άκαρπες» οι επαφές του παίκτη με τον Δούκα



Σε προφορική συμφωνία με τον Βασίλη Λιόλιο ήρθε ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, ώστε ο αθλητής να παραμείνει στην ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε την σεζόν 2019-20.
Παρ' όλα αυτά, τον τελευταίο λόγο έχει ο Ολυμπιακός, στον οποίο ανήκει ο 21 ετών πλέι μέικερ. Οι Πειραιώτες εξετάζουν το ενδεχόμενο να εντάξουν στο δυναμικό τους τον νεαρό παίκτη, έχουν έρθει σε επικοινωνία μαζί του και έτσι, το ζήτημα της επιστροφής του ή μη στους Ερυθρόλευκους παραμένει «ανοιχτό».
Επιπλέον, οι -απόλυτα επιβεβαιωμένες- επαφές του Λιόλιου με τον Δούκα, τις οποίες αποκάλυψε χθες (21/05) το greekhandball.com, δεν καρποφόρησαν. Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων είχε καταθέσει πρόταση στον αθλητή, όμως εκείνος προτίμησε να δώσει τα χέρια, σε πρώτη φάση, με τον Ιωνικό. 

No comments