Η παλιά δόξα του Φιλίππου Βέροιας, Γιώργος Γιούπης, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία - Βασικός μεταγραφικός στόχος ο Διογένης Αποστολίδης - Όλο το πλάνο της ομάδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η παλιά δόξα του Φιλίππου Βέροιας, Γιώργος Γιούπης, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία - Βασικός μεταγραφικός στόχος ο Διογένης Αποστολίδης - Όλο το πλάνο της ομάδας




Νέος προπονητής του Φιλίππου Βέροιας θα είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του greekhandball.com, ο Γιώργος Γιούπης, ο οποίος διαδέχεται τον Ηλία Γραμματικόπουλο. Ο ίδιος, που καθοδήγησε την ομάδα κατά την διάρκεια της σεζόν 2018-19, υπήρξε αθλητής του Φιλίππου (2000-2010) και αγωνίστηκε με την ιστορική φανέλα στους ομίλους του Champions League (2003-04) και στο Challenge Cup, στο οποίο ο Φίλιππος ήταν φιναλίστ την περίοδο 2002-03. Σημαντική ήταν η συμβολή του Γιούπη και στην κατάκτηση του νταμπλ της σεζόν 2002-03, καθώς και σ' εκείνη του Κυπέλλου το 2007. Συζητήσεις γίνονται, επιπλέον, με 2-3 γυμναστές από την Βέροια, ένας εκ των οποίων θα τον πλαισιώσει.
Όσον αφορά στο ρόστερ, στόχος των υπεύθυνων του Φιλίππου είναι να διατηρηθεί ο κορμός της ομάδας. Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται, κατά πηγές του greekhandball.com, οι επαφές του Φιλίππου με τον 24χρονο αριστερό ίντερ, Διογένη Αποστολίδη, που αγωνιζόταν στον Αερωπό Έδεσσας την περίοδο 2019-20. Ο αθλητής δεν αποκλείεται να συμφωνήσει, τελικά, με την ομάδα της Βέροιας. Παράλληλα, οι επικεφαλής του Φιλίππου θα ήθελαν να ανανεώσουν τον δανεισμό των Διονύση Καραγκιοζόπουλου, Νίκου Νικολαΐδη, οι οποίοι ανήκουν στον ΠΑΟΚ.
Αναφορικά με τους αθλητές, που είχαν δοθεί ως δανεικοί από τον Φίλιππο σε άλλα σωματεία, και συγκεκριμένα σχετικά με τους Μπαλτατζή, Τάσο και Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, Ρίζο, Τζίμπουλα, η διοίκηση σκοπεύει να τους αφήσει ένα χρονικό περιθώριο, ώστε να αποφασίσουν για το μέλλον τους. Διαβεβαιώνει, ωστόσο, ότι πρόθεσή της είναι να διαπραγματευτεί η ίδια με σωματεία, εφόσον οι παίκτες επιθυμούν να συνεχίσουν αλλού. Επιπλέον, αρκετοί Έφηβοι αναμένεται να έχουν ενισχυμένο ρόλο σε σχέση με την σεζόν, που μόλις ολοκληρώθηκε.
Σχετικά με το οικονομικό σκέλος, επικεφαλής τονίζουν πως υπάρχει στρατηγικό πλάνο τριετίας και πως έχει εξασφαλιστεί ικανοποιητικό κεφάλαιο για το νέο Πρωτάθλημα. Από την διοίκηση υπογραμμίζεται, μάλιστα, το εξής: «Θέλουμε να φανούμε φερέγγυοι, συνεπείς. Δεν υποσχόμαστε. Αυτή θα είναι η τακτική μας. Μέχρι εκεί που φτάνει το... χέρι μας».

No comments