Άρης Νίκαιας για Μελετάκο: «Θα λείπει από τον πάγκο, αλλά θα μείνει με ευγνωμοσύνη και συγκίνηση στην καρδιά μας...» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Άρης Νίκαιας για Μελετάκο: «Θα λείπει από τον πάγκο, αλλά θα μείνει με ευγνωμοσύνη και συγκίνηση στην καρδιά μας...»


Την ευγνωμοσύνη της προς το πρόσωπο του Τάκη Μελετάκου, για το έργο του στον Άρη Νίκαιας Olympic Diagnostic, εξέφρασε η ομάδα, μέσω δελτίου Τύπου, που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της στο Facebook. Ο Άρης ευχαρίστησε τον πρώην, πια, τεχνικό του, που αποσύρθηκε από την προπονητική, για την πολύπλευρη συνεισφορά του.
Αναλυτικά: «Ο Τάκης Μελετάκος, μετά από 28 χρόνια συνεχούς παρουσίας στους πάγκους εκ των οποίων 24 χρόνια στον πάγκο του Άρη Νικαίας (1992-200) και (2008-2020) κλείνει την προπονητική του καριέρα, για προσωπικούς λόγους, έχοντας πανηγυρίσει
με το Άρη Νίκαιας 4 ανόδους στη μεγάλη κατηγορία, με 8 χρόνια παρουσίας στην Α1, αλλά και από ένα έτος στον πάγκο του Ιωνικού Ν.Φ. και Κορωπίου στην Α1. Πρώτη του ανδρική ομάδα ήταν ο Λεωνίδας Αγ Αν, πρόσφερε στο άθλημα και ως συνεργάτης της ΟΧΕ στις μικρές Εθνικές.
Τον ευχαριστούμε βαθύτατα για το πολύπλευρο έργο του, και την αφοσίωσή του στον Άρη Νίκαιας όπου ασχολείτο επιμελώς κάθετα με όλα τα τμήματα τόσο προπονητικά όσο και οργανωτικά.
Αφήνει την ομάδα μας στην Α1 και σε πολύ καλή θέση τα τμήματα υποδομής του Άρη, ποιοτικά αλλά και με ευρύ νούμερο τμημάτων.
Θα λείπει από τον πάγκο του Άρη αλλά θα μείνει με ευγνωμοσύνη και συγκίνηση στην καρδιά μας και θα συνεχίσει την προσφορά του στον Άρη από όποια νέα θέση του προταθεί από τον Σύλλογο.
ΓΝΟ Άρης Νίκαιας».

No comments