Στ. Σεϊρεκίδης στο greekhandball.com: «Να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών στο γήπεδο, ακόμα και τον Σεπτέμβριο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στ. Σεϊρεκίδης στο greekhandball.com: «Να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών στο γήπεδο, ακόμα και τον Σεπτέμβριο»



Στη χθεσινή (09/05) τηλεδιάσκεψη των προπονητών της Α2 Ανδρών (μεταβείτε στο σχετικό άρθρο πατώντας εδώ), ο προπονητής του Φοίβου Συκεών (2ος όμιλος), Στέλιος Σεϊρεκίδης, πρότεινε, εκπροσωπώντας την ομάδα του, πως θα πρέπει το Πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας να ολοκληρωθεί στο γήπεδο, ακόμα και τον Σεπτέμβριο. Ο Φοίβος κρίνει πως είναι απαραίτητο να διεξαχθούν τα πλέι οφ και να αναδειχθεί Πρωταθλητής μέσα από αυτά. Επίσης, ο κ. Σεϊρεκίδης, μιλώντας στο greekhandball.com, τόνισε πως οι Θεσσαλονικείς έχουν επενδύσει σημαντικά, καθώς απέκτησαν τον Ιανουάριο δύο ξένους (σ.σ. αντικαταστάθηκε ένας ξένος και αποκτήθηκε ένας επιπλέον).
Ο κ. Σεϊρεκίδης επεσήμανε στο greekhandball.com: «Εφόσον διασφαλιστεί η υγεία των αθλητών, άποψή μας είναι πως θα πρέπει να γίνουν οι αγώνες της Α2 Ανδρών, ειδικά εάν διεξαχθούν οι τελικοί στη μεγάλη κατηγορία. Θέση μας είναι πως στην Α2 θα πρέπει να ακολουθηθεί παρόμοιο μοντέλο μ' εκείνο της Handball Premier.
Εάν δεν είναι δυνατόν να γίνουν τα πλέι οφ της Α2 τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο, τότε προτείνουμε να γίνουν τον Σεπτέμβριο, ακόμα και αν οι ομάδες έχουν ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο. Για εμάς, το πιο σημαντικό είναι να αναδειχθεί Πρωταθλητής στο γήπεδο
Αν, αντίθετα, δεν λάβουν χώρα τα πλέι οφ στην Α2, τότε οι αθλητές μας θα είναι 7-8 μήνες σε αγωνιστική απραξία, έως ότου ξεκινήσει το επόμενο Πρωτάθλημα και αυτό θα πρέπει να ληφθεί, επίσης, υπόψη».
Ο ίδιος υπογράμμισε, ακόμα, στην ιστοσελίδα μας: «Ο Φοίβος προχώρησε τον Ιανουάριο σε σημαντική επένδυση αποκτώντας δύο ξένους, τον Σέρβο, Πάβλο Πάβλοβιτς και τον Κροάτη, Λούκα Ματιάσεβιτς, με στόχο τον προβιβασμό στη Handball Premier μέσω των πλέι οφ. Η ομάδα πλήττεται σημαντικά, εξαιτίας αυτής της κατάστασης και είναι πολύ πιθανό να μην επενδύσει ξανά, με την ίδια ένταση, την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

No comments