Όσα συζητήθηκαν και ακούστηκαν στη χθεσινή (09/05) τηλεδιάσκεψη των προπονητών της Α2 Ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Όσα συζητήθηκαν και ακούστηκαν στη χθεσινή (09/05) τηλεδιάσκεψη των προπονητών της Α2 ΑνδρώνΤηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες (09/05), σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, μεταξύ των προπονητών της Α2 Ανδρών. Σε αυτήν δεν έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων ομάδων, η Σαλαμίνα, το Λουτράκι και η Νέα Ιωνία, για διαφορετικούς λόγους. 
Ομάδα από τον 1ο όμιλο ζήτησε να γίνει το νέο Πρωτάθλημα, της σεζόν 2020-21, με τέσσερις ομίλους, ενώ από ορισμένες άλλες τονίστηκε πως το τρέχον Πρωτάθλημα θα πρέπει να κριθεί στο γήπεδο. Έτσι, τάχθηκαν υπέρ της συνέχειας του Πρωταθλήματος, εφόσον εξασφαλίζεται η υγεία των αθλητών. Από την άλλη, υπήρξε εκπρόσωπος, που επεσήμανε να μην προβιβαστεί καμία ομάδα, ούτε από τον 1ο όμιλο, ούτε από τον 2ο.
Επιπλέον, ομάδα του δεύτερου ομίλου δήλωσε πως η θέση της είναι να ολοκληρωθεί, οπωσδήποτε, το Πρωτάθλημα στο γήπεδο.
Οι εκπρόσωποι των σωματείων αναφέρθηκαν, ακόμα, στους προβληματισμούς τους για την ποιότητα και τον ρόλο της Α2 Ανδρών και αιτήθηκαν, επίσης, την διεύρυνση της μεταγραφικής περιόδου.
Σημειώνεται πως ο εκπρόσωπος του Ζαφειράκη Νάουσας αποχώρησε, νωρίτερα, από την τηλεδιάσκεψη, για οικογενειακούς λόγους. 

No comments